Лайм

«Картопляна луска з оливками»: відомий шеф-кухар дав рецепт вишуканого гарніру

Одеський ресторатор поділився картопляним рецептом

Одеський ресторатор і шеф-кухар Савва Лібкін описав рецепт картоплі, запеченої з оливками.

Рецептом "картопляної луски з оливками" ресторатор поділився на своїй сторінці в Instagram.

  • Картоплю очистити та нашаткувати тонкими кружечками.
  • Деко застелити пергаментом та обережно викласти картоплю на неї у вигляді луски.
  • Додати трохи олії та прикрити іншим листком пергаменту.
  • Запікати 15 хвилин при температурі 220 градусів.
  • Потім знімаємо верхній лист пергаменту, викладаємо зверху 2 десятки оливок Taggiasca та запікаємо ще 7 хвилин при 250 градусах.
  • Подаємо як гарнір до риби.

Раніше "Апостроф" поділився рецептом приготування оладків з картоплі з зеленню, що вони вийшли пишними, ситними та дуже смачними.

Новини партнерів