Одеський ресторатор і шеф-кухар Савва Лібкін описав рецепт картоплі, запеченої з оливками.
Рецептом "картопляної луски з оливками" ресторатор поділився на своїй сторінці в Instagram.
- Картоплю очистити та нашаткувати тонкими кружечками.
- Деко застелити пергаментом та обережно викласти картоплю на неї у вигляді луски.
- Додати трохи олії та прикрити іншим листком пергаменту.
- Запікати 15 хвилин при температурі 220 градусів.
- Потім знімаємо верхній лист пергаменту, викладаємо зверху 2 десятки оливок Taggiasca та запікаємо ще 7 хвилин при 250 градусах.
- Подаємо як гарнір до риби.
Раніше "Апостроф" поділився рецептом приготування оладків з картоплі з зеленню, що вони вийшли пишними, ситними та дуже смачними.