RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Замовити Зеленського: скільки коштує корпоратив за участю "президента"

"95 квартал" готовий виступати на новорічних вечірках і не тільки в Україні

"95 квартал" готовий виступати на новорічних вечірках і не тільки в Україні Юрій Великий Фото: unian

Напередодні свят "Апостроф" з'ясував, чи можна замовити на новорічний корпоратив зірок шоу-бізнесу, які нещодавно стали народними депутатами, а також президентом України. З'ясувалися цікаві подробиці.

Творчі відпустки

Відразу кілька агентств з підбору зірок пропонують послуги тих, хто влітку змінив професію і став представником народу в парламенті. У базах таких агентств знаходяться Олександр Скічко та Роман Грищук. Обидва - депутати Ради від фракції "Слуга народу". Скічко до законодавчої роботи працював перспективним ведучим, прославився після ведення розважальних програм на ТБ та конкурсу "Євробачення" в 2017 році. Грищук - ідейний натхненник гумористичного проекту "Мамахохотала Шоу".

"Апостроф", назвавшись представником однієї популярної юридичної компанії, вирішив дізнатися у менеджерів одного з концертних агентств про можливість та вартість замовлення депутатів ведучими на новорічний корпоратив.

Менеджер концертного агентства на ім'я Олександр у розмові з "Апострофом" повідомив, що і Скічко, і Грищук замовлення на Новий рік не приймають.

"Зараз вони обидва перебувають в творчій відпустці, а якщо і будуть працювати, то тільки по дружнім взаєминам та безкоштовно. Але останній гонорар Скічка становив 5,5 тисячі доларів за проведення тригодинного заходу", - повідомив менеджер.

Для порівняння, один з популярних медійних коміків Вадим Мічковський, який відомий під псевдонімом "Дядя Жора", бере за проведення корпоративу всього 3 тисячі доларів.

Замовити президента

Проект, який виростив президента країни - "95 квартал", також працює і в новорічну ніч, і на передноворічних вечірках. Склад артистів може змінюватися, від цього залежатиме вартість виступу. В середньому ціна за повний годинний виступ становить 60 тисяч доларів за участю не менш, як 7 "медійних" учасників. "Виступ можемо організувати - у них година, в середньому, коштує 60 тисяч, плюс райдери (список побутових вимог артистів, які потрібно виконати приймаючій стороні, -" Апостроф "), дорога та інше", - уточнив менеджер.

Менеджери "Кварталу" повідомили, що президент Володимир Зеленський, лідер колективу, виступати не буде за жодних умов. Також від всіх виступів відмовився і депутат від "зелених" Юрій (Юзик) Корявченков, який не так давно відзначився участю в скандалі, який був пов`язаний із "співбесідою" нового начальника поліції Кривого Рогу.

Володимир ЗеленськийФото: Апостроф / Дмитро Олійник

Але роль президента з задоволенням виконає Юрій Великий, новий актор "Кварталу", відповідальний за пародії на керівника держави. Крім того, його можна замовити окремо від усього колективу.

У коментарі "Апострофу" менеджер артиста уточнила, що передноворічний виступ із невеликими слайдами-пародіями на президента коштуватиме близько 5-8 тисяч доларів, якщо артист не буде зайнятий на виступах з творчим колективом.

За словами менеджера російського концертного агенства Concert Star, команда "95 квартал" не проти навіть виступити з концертом на виїзді, наприклад, в Москві. Вартість виступу включатиме ще й дорогу в столицю країни-агресора, але в цілому не дуже збільшиться.

Втім, представники студії "95 квартал" запевнили "Апостроф", що ця інформація абсолютно не відповідає дійсності, і вірити подібним обіцянкам російських концертних агентств не варто.

"Студія" Квартал 95" не виступала в Росії вже багато років і робити це точно не планує. Ніхто в Росії не може представляти наші інтереси. Тим більше, заявляти, що вони здатні організувати виступ "Кварталу" на території Російської Федерації", - додала в коментарі "Апострофу" прес-секретар студії Тетяна Руденко.

Новий рік за поребриком

Якщо вірити московським агентствам, інших українських виконавців також можна запросити на корпоративи в Росії. Зокрема, московське концертне агентство Proconcert на запит "Апострофа" повідомило, що в разі запрошення, деяким артистам необхідно оплатити дорогу та виконати райдер. Деякі зірки добираються за свій рахунок, деякі просять оплатити бізнес-клас при перельоті, при цьому трупу везуть в економі.

Вартість виступу варіюється від 7 до 30 тисяч євро.

За порівняно невелику суму (до 10 тисяч доларів) можна замовити групу "Нікіта" - за 7 тисяч євро; Єву Бушміну (колишню учасницю гурту "Віа Гра") - за 4 тисяч євро (на виїзді будуть 6 осіб, всі летять в економ-класі); групу "Гарячий Шоколад" - 8 тисяч євро (з Києва, на виїзді 5 осіб).

У середній ціновій категорії замовляють на корпоратив групу "Время и стекло" за 20 тисяч доларів, Тіну Кароль - за 15 тисяч євро, Гаріка Кричевського - за 15 тисяч євро (з Києва, на виїзді 8 осіб), Надію Мейхер-Грановську (колишню учасницю групи "Віа Гра") - від 10 тисяч євро.

Найдорожчі українські артисти беруть за концерти в Москві солідні суми без урахування побутового райдера. Наприклад, можна замовити Андрія Данилка в образі Вєрки Сердючки за 30 тисяч євро, Івана Дорна за 40 тисяч євро, Макса Барських з колективом 13 чоловік - від 30 тисяч євро, Ані Лорак з колективом 17 чоловік - від 45 тисяч євро, Quest Pistols Show - 50 тисяч доларів (на виїзді 6 осіб: 3 летять в бізнес-класі, 3 - в економ), Світлану Лободу - від 70 тисяч євро (на сцені 10 людей), Потапа та Настю Каменських - від 40 тисяч євро, з урахуванням трансферу з Києва та перебування в Москві (ціни вказано на сайті агентства).

Фото: Апостроф

Цікаво, чи виконується в Москві райдер Дорна, де вказано, що організатори повинні йти на зустріч зі співаком з кульками синього та жовтого кольорів. Але після того, як пора новорічних корпоративів закінчиться, з відгуків в соціальних мережах можна буде оцінити істинний патріотизм українських артистів.

Читайте також

Пошук "Патріотів": що НАТО пообіцяв Україні

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба приїхав в НАТО попросити ЗРК Patriot, що йому відповіли

Примара Трампа: як НАТО намагається допомогти Україні

На зустрічі глав МЗС країн — членів НАТО питання України — головне на порядку денному