RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Спека на початку весни: синоптики здивували погодою на тиждень

Прогноз погоди на 5-10 березня

Прогноз погоди на 5-10 березня Весна радує теплою погодою Фото: pexels.com

Календарна весна зустріла Україну відносно теплою погодою. Якщо в суботу був морозний день, то в неділю повернувся "плюс". Якою буде погода в перший тиждень весни і на 8-е березня, дізнавався "Апостроф".

Згідно з даними Укргідрометцентру, у вівторок, 5 березня, в Україні буде тепло, але дощитиме. Синоптики прогнозують дощі в західних, північних і східних областях. У центрі і на півдні опадів не очікується за винятком Черкаської області.

Найтепліше в цей день буде в Одеській області - 13-15 градусів з позначкою плюс. У Криму і Миколаївській області очікується +12-14. На більшості території України буде від 7 до 11 градусів тепла. Вночі на заході і в Одеській області буде 4-6 градусів тепла, на решті частини України +2-5.

У середу, 6 березня, денні температури зменшаться на кілька градусів по всій країні, але не буде дощів. У західних областях очікується 8-10 градусів тепла, на півдні та в Криму буде +10-12, а на решті території країни +6-8. Найхолодніше буде в Сумській (+3-5) і Чернігівській областях (+4-6). Вночі практично по всій країні буде від 1 до 4 градусів тепла, а Сумській, Полтавській і Луганській областях синоптики прогнозують заморозки (до -1 градуса).

Читайте: З надіями на тепло: синоптики розповіли, якою буде весна

7 березня вночі буде ще холодніше. Заморозки будуть по всій країні, а в окремих областях стовпчик термометра опуститься до -5. Однак вдень буде тепло. На заході країни сонце прогріється до 15 градусів, у північних, центральних і південних областях буде 8-12 градусів тепла, і лише в східних областях буде холодно - від 2 до 6 градусів з позначкою плюс. Опадів у четвер не очікується.

Прогноз погоди на вівторок, 5 березня
1 / 1
Прогноз погоди на середу, 6 березня
1 / 1
Прогноз погоди на четвер, 7 березня
1 / 1
Прогноз погоди на п'ятницю, 8 березня
1 / 1
Прогноз погоди на суботу, 9 березня
1 / 1

Справжнє весняне тепло синоптики прогнозують у Міжнародний жіночий день, 8 березня. На заході, в центрі, а також в Криму очікується + 12-16, а у Чернівецькій області і зовсім буде +17. Для березня це справжня спека. У частині центральних областей та на сході країни очікується 8-11 градусів тепла. У південних регіонах буде +10-12. Вночі також буде тепліше, ніж днем раніше.

У вихідні в Україну повернуться дощі. Синоптики прогнозують опади по всій країні. Але при цьому буде тепло - від 8 до 12 градусів тепла, а в центральних, південних областях та в Криму очікується до 14 градусів вище нуля.

Читайте також

Марш додому! Як спрацює скасування консульських послуг за кордоном

Експерти скептично поставилися до ідеї запровадження обмежень щодо роботи консульств

Арсенал - Челсі: онлайн трансляція "українського дербі" в Англії

Прямий ефір з Лондона - топ-матч чемпіонату Англії АРСЕНАЛ - ЧЕЛСІ - дивитись онлайн

Дуже багато людей питає, чи буде новий наступ на Київ - офіцер Сил оборони

Офіцер Євген Тихий - про допомогу Україні, спроби росіян здійснити новий наступ та ймовірність контрнаступу ЗСУ