RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Атракціон небаченої "щедрості": в останній тиждень зими погода покаже нам все

Прогноз погоди на 25 - 29 лютого

Прогноз погоди на 25 - 29 лютого Фото: Getty images

Погодні умови в останній тиждень зими приготували для українців цілий букет несподіванок: пориви вітру, дощі, сніг і справжній весняний "плюс". Якою буде погода в останній тиждень лютого, дізнавався "Апостроф".

Згідно з даними Укргідрометцентру, у вівторок, 25 лютого, на заході України пройдуть дощі. Правда, характер опадів короткочасний. На решті території країни збережеться хмарна, але суха погода.

Найтепліше в цей день буде на заході країни. Вдень стовпчики термометрів покажуть від 7 до 11 градусів із позначкою "плюс", а вночі - від 1 тепла до 2 градусів морозу.

На півдні вдень варто очікувати від 6 до 9 градусів тепла, а в нічний час доби стовпчики термометра покажуть від 1 градуса морозу до 2 градусів тепла.

На півночі, сході і в центрі денна температура повітря становитиме 4-7 градусів вище нуля, а вночі - від 1 тепла до 3 градусів з позначкою "мінус".

Крім того, у вівторок по всій території України, крім північних областей, очікуються потенційно небезпечні погодні умови у зв'язку з поривами вітру.

Дивіться: Це скажене пекло: з'явилася нова порція фото і відео потужної негоди в Україні

У середу, 26 лютого, в Україні потеплішає. На заході і в центрі вдень синоптики прогнозують від 8 до 11 градусів тепла, а вночі - від 3 до 5 із позначкою "плюс".

На півночі і сході трохи прохолодніше: 7-9 градусів тепла вдень і близько 1 градуса морозу - вночі.

А ось у південних регіонах вдень повітря прогріється до 12-14 градусів тепла. Вночі тут - 3-5 градусів вище нуля.

Крім того, на півночі і заході України в цей день очікуються сильні дощі. На решті території країни буде сухо.

У четвер, 27 лютого, погода різко зміниться. На заході пройде дощ з мокрим снігом, а на півночі, сході, півдні і в центрі синоптики прогнозують дощі.

В цей день на Західній Україні похолоднішає: від 3 до 5 градусів тепла стовпчики термометрів покажуть як вдень, так і вночі.

А ось на сході, навпаки, потеплішає: від 10 до 12 градусів тепла варто очікувати в денний час доби, а після заходу сонця температура повітря впаде до 3-5 градусів тепла. Аналогічна картина складеться і на півдні.

На півночі і в центрі в цей день - від 6 до 9 градусів тепла, а вночі - 3-5 градусів із позначкою "плюс".

Прогноз погоди на 25 лютого
1 / 1
Прогноз погоди на 26 лютого
1 / 1
Прогноз погоди на 27 лютого
1 / 1
Прогноз погоди на 28 лютого
1 / 1
Прогноз погоди на 29 лютого
1 / 1

У п'ятницю, 28 лютого, погода знову зміниться. На заході, сході і в центрі України пройдуть дощі з мокрим снігом. На півночі і півдні синоптики обіцяють суху погоду.

Від 7 до 9 градусів з позначкою "плюс" стовпчики термометрів покажуть на півдні України вдень, а в нічний час доби температура повітря впаде до 2-5 градусів тепла.

У центрі і на сході вдень варто очікувати від 5 до 8 градусів тепла, а вночі в центрі - від 1 тепла до 1 градуса морозу, на сході - 4-6 градусів із позначкою "плюс".

Від 4 до 7 градусів вище нуля в останній робочий день зими буде вдень на півночі і заході України. Вночі в цих регіонах - від 0 до 2 градусів морозу.

В останній день зими, який випадає на суботу, 29 лютого, температурна картина кардинально не зміниться, а ось ситуація з опадами зміниться. На заході і півночі буде сухо, південь країни заллють дощі, а схід і центр - засипле мокрим снігом.

Читайте також

Бластери проти "Цирконів": яка зброя краща за "Патріоти"

Зброя майбутнього у вигляді лазерів для України важлива, але зараз доведеться використати нинішню ППО

Українці, беріть зброю вже, бо як Росія прийде у ваш дім, буде пізно - командир батальйону "Ахіллес"

Командир батальйону Ахіллес розповів про ситуацію під Бахмутом та зробив важливе звернення до українців

"СВО" закінчилася: яку "повноцінну" війну задумав Путін проти України

У Кремлі сподіваються набрати ще 300 тисяч людей для нового наступу