RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Приготуватися до тепла: синоптики порадували прогнозом на вихідні

Вже у вихідні істотно потеплішає

Вже у вихідні істотно потеплішає Фото: pixabay.com

Третій тиждень осені встиг порадувати українців літнім теплом і здивувати різким похолоданням та опадами. Втім, за прогнозами синоптиків, різке зниження температури протримається не довго, і в Україну ще повернеться тепло. Яка погода буде у вихідні - дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, у суботу, 19 вересня, на території країни очікується суха, але хмарна погода.

Найтепліше буде у південних регіонах. Удень стовпчики термометрів покажуть від 19 до 22 градусів вище нуля, а вночі температура повітря впаде до 7-11 градусів з позначкою "плюс".

Трохи прохолодніше буде на півночі заході і в центрі країни. У денний час доби синоптики прогнозують від 17 до 19 градусів тепла, а після заходу сонця очікується від 5 до 7 градусів вище нуля.

Найпрохолодніше буде у східних регіонах. Удень стовпчики термометрів покажуть від 15 до 17 градусів тепла, а вночі від +5 до +7.

У неділю, 20 вересня, ситуація з опадами залишиться незмінною: суха, але хмарна погода збережеться по всій території країни.

А ось температура повітря трохи виросте. На півдні вдень встановиться температура в межах від 21 до 24 градусів з позначкою "плюс", а ось вночі синоптики прогнозують від 9 до 12 градусів вище нуля.

Тепліше буде у центрі і на сході. Удень стовпчики термометрів покажуть від 17 до 22 градусів тепла, а ось після заходу сонця буде прохолодно: 5-7 градусів з позначкою "плюс".

У північних і західних регіонах температурна картина буде без істотних змін. Удень очікується від 17 до 19 тепла, а вночі буде 5-7 градусів вище нуля.

Початок нового робочого тижня, понеділок, 21 вересня, порадує українців абсолютно сонячним, безхмарним небом по всій території країни. Крім того, очікується чергова хвиля потепління на 2-3 градуси в усіх регіонах України.

Читайте також

Чи всім чоловікам потрібен штрих-код ТЦК: роз'яснення Міноборони

Кому з 18 травня обов'язково потрібно отримати VIN-код у ТЦК - речник Міноборони України Дмитро Лазуткін пояснив для всіх українців

Мобілізація засуджених: чи зможуть воювати ті, хто сидить по тюрмах

Нардепи ухвалили закон про мобілізацію засуджених - хто із зеків зможе воювати і на яких позиціях

Вперлися і видихнулися: що відбувається на півночі Харківської області

Росіяни не змогли просунутися в глиб української території