RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Час контрастів: яка погода чекає на Україну у вихідні

Прогноз погоди на 9-11 вересня

Прогноз погоди на 9-11 вересня Найближчі вихідні будуть теплими, але ночі вже холодні Фото: glavcom.ua

Найближчими вихідними на українців очікує нічне похолодання за повної відсутності дощів. У багатьох областях України – суттєві перепади температури – нічна та денна можуть відрізнятись на 15-17 градусів, а денні температурні рекорди б'є аж ніяк не Крим, а Закарпаття. Детальніше про погоду на 9-11 вересня розповідає "Апостроф".

Субота, 9 вересня

За даними Укргідрометцентру, дощів в Україні не намічається - ні грозових, ні грибних осінніх. На заході, півночі, сході та півдні країни – хмарно з проясненнями. Таке відчуття, що така погода вирішила взяти в оточення Київську, Черкаську та Кіровоградську області, де мінлива хмарність. Втім, із кільця оточення вдалося вирватися Запоріжжю – там також мінлива хмарність.

Читайте: Штормитиме 5 днів поспіль: Землю накрила потужна магнітна буря

Вночі помітно холодніше. Найхолодніше – на Чернігівщині – 7-9 градусів. У Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Полтавській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій та Кіровоградській областях – 9-11 градусів. На Закарпатті вночі до 13. Вдень майже у всіх цих регіонах – 22-24 тепла. Винятки – Чернігівська область (18-20 градусів), та Закарпаття – до 27 градусів.

У Сумській та Харківській областях уночі 8-10 градусів, вдень – 16-19. Найменший перепад нічних та денних температур спостерігається на Донбасі: уночі там 10-13, а вдень – 14-17 градусів тепла.

У Миколаївській, Запорізькій, Херсонській областях, а також в Автономній республіці Крим уночі 11-14, удень – 22-26. Найтепліше на Одещині: вночі 13-15, а вдень – 25-27 градусів тепла. Майже як на Закарпатті. Але у нічний час тепліше.

Неділя, 10 вересня

Хмарна з проясненнями погода впевнено перемагає: мінлива хмарність витісняється на схід України – у Харківську, Луганську та Донецьку області. Чернігівщина, Сумська, Харківська та Полтавська області ставлять рекорди з перепадів температур: уночі там 5-8 градусів, вдень – від 20 до 24.

У Волинській, Рівненській, Київській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Закарпатській та Чернівецькій областях вночі 9-13, вдень – 23-27 градусів (на Закарпатті – взагалі до 29). У південних областях, що цікаво, прохолодніше – якщо вночі у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях, а також у Криму 11-13 градусів (на Одещині – 14-16), то вдень там 22-24 градуси. На Закарпатті набагато тепліше. На Донеччині вночі 8-11, вдень – 19-21 градусів тепла.

Понеділок, 11 вересня

Над усією Україною буде хмарно із проясненнями. Щодо температурного режиму, то він практично без змін – що вдень, що вночі.

Хіба трохи потеплішає на Донбасі: у Луганській та Донецькій областях вночі буде 10-13, а вдень – 20-23 градусів тепла.

Першість за теплою денною погодою, як і раніше, утримує Закарпаття – якщо у сусідів на заході України вдень максимум 27 градусів, у Закарпатській області – до 29, як і в неділю.

Читайте також: Погода з літнім присмаком: синоптик дала прогноз по Україні на вересень

Читайте також

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Напади на військових з ТЦК: як припинити агресію

Українці стали все частіше поводитися агресивно щодо військових, які ще вчора захищали Україну в боях із російськими окупантами

Новини партнерів