RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

2022-го Україна зависне над прірвою, а до Зеленського прийдуть "32 богатирі" - астролог Влад Росс

Прогноз на 2022 рік від найкращого астролога України

Прогноз на 2022 рік від найкращого астролога України Влад Росс Фото: Апостроф / Дмитро Олійник

2022 рік прийде до нас під знаком Тигра - це найкривавіший звір китайського зодіаку. У рік Тигра часто трапляються повстання та перевороти: Перша світова війна, "арабська весна", Карибська криза, вибух у Чорнобилі та багато іншого. Не буде виключенням й 2022 рік, який для України буде досить небезпечним. Існує можливість широкомасштабного нападу з боку Росії вже в березні. Проте для Володимира Путіна та Російської Федерації такі дії можуть стати початком кінця. Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів астролог ВЛАД РОСС.

– Яких змін в українській політиці можна чекати у 2022 році? Нещодавно гуцульська мольфарка Марія Цвилінів спрогнозувала, що президент Володимир Зеленський може завершити термін своєї каденції завчасно. Понад те, йому загрожує серйозна небезпека аж до фізичної розправи?

Зеленський зависатиме над прірвою, тому що у нього наприкінці лютого - на початку березня у "дім влади" входить планета нещасть - Сатурн. І ось цей період, з другої половини лютого до квітня, у нього найважчий. В цей час навіть може напасти Росія.

Я впевнений, що в березні Путін може напасти на Україну, хоча б через те, що 2 березня відбудеться парад п'яти планет. Це дуже небезпечний момент, можливі різноманітні віялові відключення світла, опалення, газу, блокування газової труби. Загалом, все дуже складно у Зеленського навесні, а одразу після травневих свят у знак Овна входять планети війни – Марс та Юпітер, і Овен – це знак війни.

Травень та червень – це найбільша небезпека воєн, які тільки можна собі уявити на території нашої країни. Може бути широкомасштабне вторгнення. Хоча зірки схиляють, але не зобов'язують, але така негативна ситуація є. А все розпочнеться з гібридних провокацій у березні. Дуже складна ситуація.

Читайте: Ми входимо у дуже цікавий рік, буде багато можливостей – астролог Вікторія Пуга

– На тлі цього Зеленський втримає владу?

– Я впевнений, що зміна еліт відбудеться у 2023 році, тому що у річному солярі, який включається в нашій країні 24 серпня, якраз йдеться про те, що буде зміна еліт. І цей транзит влади розпочнеться із вересня. Можливі дострокові вибори до Верховної ради вже у жовтні. Швидше за все, у наступному парламенті ми не побачимо ні "зелених", ні "Голос" - ось усі ці партії-одноденки, як я їх називаю.

Зеленський має шанси 50 на 50, йому важливо зараз встояти. Якщо він не прибере (з посади) голову ОП Андрія Єрмака, той його потягне за собою на дно. Будуть ще оприлюднені останні плівки по "вагнергейту", які викриють те, що справді був дзвінок у Мінськ до Лукашенка, і був натяк, що в його країні є певні хлопці – "32 богатирі". Буде дуже великий скандал та великі неприємності.

Ситуація ще буде ускладнена тим, що, можливо, наприкінці січня - на початку лютого можуть вдарити морози і країна може опинитися в енергетичному колапсі.

Якось все не весело за прогнозами.

– Тигр – це найбільш кровожерливий звір у порівнянні з іншими. У рік Тигра часто трапляються перевороти, наприклад, "арабська весна" розпочалася наприкінці року Тигра – у грудні 2010 року, після чого знесли режим Каддафі в Лівії, в Тунісі була революція, також в Алжирі та Єгипті, а в Сирії досі війна йде.

Тигр не терпить авторитетів, а перевороти та збройні повстання – це його час. Коли розпочалася Перша світова війна? У рік Тигра, у 1914-му. Було вбито екс-герцога Фердинанда якимсь фанатиком, після чого розгорілася світова війна. У рік Тигра відбуваються анексії територій, тому найбільша небезпека для нашої країни – позбутися суверенітету. У 1938 році, коли фактично почалася Друга світова війна, Гітлер анексував Австрію та Судетську область (у Чехії). Атомний вибух у Чорнобилі теж стався на рік Тигра.

У жовтні 1962 року була Карибська криза, коли світ мало не був знищений через радянські ракети на Кубі. То теж був рік Тигра.

Ось такий же на нас чекає 2022 рік, зависання над прірвою і можлива, я не побоюсь цього слова, атомна війна.

Ви сказали, що Тигр не любить авторитетів, а що ж із Путіним тоді?

– Наступного року для Путіна є небезпека повалення. Вже зараз у грудні, коли Уран сходиться жорстким квадратом із Сатурном, відбувається таємна змова. Ці планети пов'язані з Водолієм, а Водолій – це Росія. У Путіна також буде складна ситуація в березні - квітні, коли буде жорстка опозиція до його планет у "домі смерті". Тому з ним може статися те саме, що і з Йосипом Сталіним – або табакеркою по лобі, або шалик знайдуть для удушення.

Путін розуміє, що йому лишилося жити не довго. За всіма прогнозами, наступний рік при владі у нього може стати останнім, і він хоче увійти в історію анексувавши Україну. Навіть американські санкції "з пекла" – відключення від SWIFT, нафтове ембарго та інше – не завадять йому вторгнутися в Україну.

У рік Тигра завжди починаються великі зміни: 1926 року в Москві стався переворот і Сталін захопив владу, а 1986 року Горбачов вперше заговорив про перебудову, у 1998 році був дефолт у Росії.

Фото: Апостроф / Дмитро Олійник

Так само Тигр – революціонер, він не любить авторитетів і скидає людей, які довго перебувають при владі. І цього року можуть бути революції, навіть Моргенштерн через YouTube може влаштувати революцію в РФ, у нього хороший вплив у Росії.

Тому рік досить агресивно страшний, тим паче, що Юпітер і Марс царюватимуть у стихії вогню, який спалюватиме. Нас, зокрема, чекає дуже спекотне літо, аж до того, що бракуватиме опадів. На початку року їх буде багато, поки Юпітер буде в Рибах до травня, а потім різко настане спека, знову горітимуть ліси.

Ви кажете, що Путін може напасти в березні, і в той же час ви пророкуєте, що наступного року главу Кремля можуть скинути. Якщо його буде повалено, на Україну не нападуть? Бо кажуть, що війна потрібна лише Путіну.

– Ситуація наступна - або Путін нападе в березні, або робить провокації і нападе, і тут же його табакеркою по голові з близького оточення. Вже Патрушев, якого я вважаю "сірим кардиналом", зараз фактично управляє РФ, а не Путін. Під час переговорів із помічником Байдена з нацбезпеки Джейком Салліваном він заявив, що не збирається нападати на Україну, йому це не треба. Про це заявив і голова ФСБ Олександр Бортніков. Війна потрібна лише двом людям – Шойгу та Путіну.

Усі ці плани, які були розкриті та вкинуті через західні ЗМІ - це реальні плани нападу. Взагалі Путін хотів напасти у день відкриття зимових Олімпійських ігор – 4 лютого 2022 року.

Ще Ванга говорила: "Бійтеся року, в якому багато двійок". Ось буде багато двійок, складним буде лютий, і в день народження Горбачова, як я вже казав, 2 березня відбудеться страшний парад планет. До речі, Горбачов цього року також може померти. Ви можете уявити, якби в рік Тигра він не задумав перебудову, то досі міг перебувати при владі. А є якісь паралельні реальності, і в цих паралельних реальностях, що Горбачов мав би бути скинутий, що Путін.

– Напад на Україну для Путіна може стати кінцем?

– Я думаю, що це кінець його перебування при владі. Навіть більше, якщо Путін нападе на Україну, розвал Росії неминучий. Кавказькі республіки, Татарстан, Башкортостан та інші, вони можуть відокремитися від РФ. Розвал РФ намічено, і якщо Путін нападе, сама Росія розвалиться на безліч держав і буде Московське князівство.

– Масштабні зміни будуть і в Україні, і в Росії. Хто прийде до влади?

- Це не говорить про те, що прямо зараз все зміниться. Тигр революціонер, і Навальний має всі шанси очолити Росію. Він недаремно пішов у в'язницю, розумів, що робив. Він розуміє, що Путіну залишилося недовго.

А у нас у країні Зеленський може вистояти, а може, ні. Але заміну йому вже знайдено, Дмитро Разумков має всі шанси стати президентом України.

– А щось хороше наступного року на нас чекає?

– Я бачу, яка ситуація складається - це справді велике протистояння, як Карибська криза, але тепер у Європі. Путін шизофренік, його не зупинять жодні санкції. Байден говорить про якісь заходи, але в Америці не розуміють, що Путін хоче увійти до історії.

А Захід нам допоможе? НАТО воюватиме за нас?

– Ні, нам доведеться власними силами відбивати напад, який також буде з Криму та Білорусі.

Але є одна радість, що комета "Леонард", яка пролітала в День Конституції РФ 12.12.2021 року, наблизилася на найменшу відстань до Землі. Комети вносять хаос і сум'яття, вони можуть зруйнувати всі плани, особливо тих країн, де був день Конституції. І з кометою завжди пов'язаний відхід з влади одного з правителів світу. Ось День Конституції РФ припадає на 12 грудня, і будемо сподіватися, що найближчими роками кара Божа, пов'язана із кометою "Леонард", просто знесе Путіна та його оточення.

Ось що мені подобається в рік Тигра, так це те, що завжди відбуваються перевороти та зміни еліт. Так само може статися переворот у 2022 році.

– Для яких знаків зодіаку цей рік все ж таки буде щасливим?

– Супер класним цей рік буде для Овнів, особливо середина року. З 11 травня по 28 жовтня в Овнах буде розташована планета щастя, успіху, великих можливостей та життєвої реалізації. Особливо це буде помітно для березневих Овнів, для квітневих меншою мірою.

Також гарна ситуація у Риб, особливо на початку року та наприкінці. До травня чудовий період для нових починань, кохання, проектів, творчості. І кінець року, листопад - грудень, особливо для Риб, які народилися в березні, просто супер все вдаватиметься.

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін

Новини партнерів