RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Барселона - Реал - 1:3 Хроніка матчу, відео голів

Барселона програла Реалу в класичному протистоянні

Барселона програла Реалу в класичному протистоянні

У матчі 7-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" програла мадридському "Реалу" з рахунком 1:3. Зустріч відбулася в Барселоні на стадіоні "Камп Ноу".

ЧЕМПІОНАТ ІСПАНІЇ

7-й тур

БАРСЕЛОНА - РЕАЛ - 1:3 (1:1)

Голи: Фаті (8) - Вальверде (5), Рамос (63, з пенальті), Модріч (90)

"Барселона": Нето, Піке, Лангле, Дест, Альба (Брайтвайт, 87), Бускетс (Дембеле, 82), де Йонг, Фаті (Грізманн, 81), Коутіньйо, Педрі (Трінкау, 81), Мессі.

"Реал": Куртуа, Рамос, Менді, Варан, Начо (Васкес, 43), Вальверде (Модріч, 69), Каземіро, Вінісіус Жуніор, Кроос, Асенсио (Родріго, 81), Бензема.

Попередження: Каземіро (19), Лангле (29), Начо (37), Альба (62), Мессі (90).

0:1 - Вальверде (5)

1:1 - Фаті (8)

1:2 - Рамос (63, з пенальті)

13 з половиною років тому в "класико" вперше зіграв найкращий футболіст в історії "Барселони" Ліонель Мессі. 19-річний аргентинець вийшов на поле з перших хвилин і зробив хет-трик.

1:3 - Модрич (90)

"Обидві команди знаходяться під дуже великим тиском, але ця гра не буде залежати від результатів минулих матчів. Проблеми "Реала" в останніх двох зустрічах не говорять про те, що суперник підійде до "класико" з поганим настроєм. У них відмінна команда з досвідченими гравцями, які знають, як справлятися з тиском. Вони розуміють, що потрібно вигравати", - заявив головний тренер "Барселони" Рональд Куман.

"Класико" це все ще "класико". Для чемпіонату Іспанії це черговий матч, але в плані інтриги, в плані міжнародного інтересу це зустріч двох найкращих клубів світу. Це як і раніше найважливіший в світі матч клубного футболу ", - сказав президент іспанської Ла Ліги Хав'єр Тебас.

"Це найкращий момент, щоб перевернути ситуацію, тому що мова йде про матч з "Барселоною". Ми не підходимо до гри як жертви або щось в цьому роді. У кожного матчу своя історія. Футбол хороший тим, що ти можеш швидко змінити своє становище. потрібно мислити позитивно ", - сказав перед матчем головний тренер" Реала "Зінедін Зідан.

БАРСЕЛОНА - РЕАЛ: ДЕ ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН

Команди підходять до матчу в неоптимальних складах. "Барселона" через травми не дорахується воротаря Марка-Андре тер Штегена, захисників Жорді Альби і Самуеля Умтіті. У "Реала" з тієї ж причини не зіграють захисники Даніель Карвахаль і Альваро Одріосола, півзахисник Мартін Едегор, а також нападники Еден Азар і Маріано Діас. Під питанням участь в матчі капітана команди захисника Серхіо Рамоса.

БАРСЕЛОНА - РЕАЛ: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

Через особливості календаря чемпіонату Іспанії команди провели різну кількість матчів. "Реал" займає третє місце в чемпіонаті, набравши 10 очок в п'яти матчах. "Барселона" з сімома очками в чотирьох іграх займає дев'яту позицію.

"Барселона" і "Реал" на тижні провели матчі 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. "Барселона" розгромила "Ференцварош", який очолює український тренер Сергій Ребров, а "Реал" сенсаційно програв "Шахтарю".

Читайте також

Феєричний успіх українського футболу: краще було лише двічі

2024 рік – вже один із найуспішніших в історії українського футболу, але попереду ще багато важливих матчів

Україна – Ісландія – 2:1 Ура! Ми їдемо на Євро-2024 до Німеччини!

У Вроцлаві відбулася битва за Євро-2024 між збірними України та Ісландії

Боснія та Герцеговина - Україна - 1:2 залишився один крок до Євро-2024

У Зениці відбувся матч кваліфікації Євро-2024 між збірними Боснії та Герцеговини та України