RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Погляд

Був мачо, а став ...: на що перетворився Путін за останній рік війни

Психолог про поведінку Путіна та його двійників

Психолог про поведінку Путіна та його двійників Справжнього Путіна давно не бачили Фото: glavcom.ua

Почався другий рік повномасштабної війни росії проти України. 24 лютого змінило всіх нас. Змінилися люди, змінилися пріоритети. Вплив цієї війни відчувається і в росії. Особливо це помітно по поведінці володимира путіна чи навіть його двійників, а також ставленню найближчого оточення диктатора до його фігури. Що змінилося за цей рік у Кремлі та як Путіна сприймає світ – в етері Апостроф TV пояснив психолог ДМИТРО ПОПОВ.

Ті "путіни", які зараз світяться перед камерами, на мій погляд, я можу це довести за допомогою геометрії обличчя, – це не оригінали. Два відео (зі звернення до федеральних зборів та відео, де путін проголошував про початок "спецоперації", – "Апостроф") – це одна й та сама людина. Під час виступу в "Лужниках" – інша. Але людина, яка проводила радбез російської федерації напередодні вторгнення, – саме ця людина і є той "бункерний".

Читайте: Путін і його мільйонна армія: російські еліти вже готуються до ери після диктатора

Путін на Федеральних зборах 21 лютого 2023 рокуФото: з відкритих джерел

Путін оголошує війну Україні 24 лютого 2022 рокуФото: з відкритих джерел

Путін у "Лужниках" 22 лютого 2023 рокуФото: з відкритих джерел

Але я не впевнений, що це дійсно той путін, який прийшов до влади на початку XXI століття. Чому? Дуже і дуже велика різниця по обличчю. А той "бункерний", який зараз вважається керівником росії, – останнього разу я його бачив, коли Шойгу доповідав йому про взяття Маріуполя перед камерами. Після цього я вже його не бачив. Все це двійники. Ось той двійник, який був на трибуні на федеральних зборах, – це двійник, який найчастіше зараз зʼявляється перед моніторами. Але можна і його певним чином проаналізувати, тому що він також є зрізом, можливо, психології керівників російської федерації.

Путін на засіданні Радбезу РФ 21 лютого 2022 рокуФото: з відкритих джерел

Шойгу доповідає Путіну про "звільнення" Маріуполя, 21 квітня 2022 рокуФото: з відкритих джерел


За цей рік російська федерація постаріла і набула нудьги і суму. Чому? Тому що для лідера країни змінилося все. Його виперли зі всіх поважних міжнародних організацій, він не може прибути на засідання навіть G20, тому що розуміє, що там його не те що поважати не будуть, а навіть можливі якісь провокації з боку лідерів інших країн. Він не має авторитету навіть у своїх придворних блазнів. І федеральні збори дуже яскраво це продемонстрували. Раніше спав один Медведєв, йому це навіть дозволяється. Я так розумію, що це його звичайний стан: або він бухає, або він спить. Що стосується інших – такого не було. Але камери зафіксували, як більш ніж 30 осіб першої ланки політикуму росії відверто спали і нудьгували.

Дивіться: Розміри вражають: у мережу злили фото квартири Путіна та його коханки

Дуже яскрава реакція була в одного зі спікерів палат парламенту Матвієнко, коли вона навіть нецензурною лайкою висловила – там по губах можна було прочитати – своє ставлення до того, що путін доповідає з трибуни. Окрім цього, путін хоч і зʼявляється на перших шпальтах видань, засобів масової інформації, але або у ванній з кровʼю, або по лікоть у крові, або з певною подобою до Адольфа Гітлера. Тобто це явно неповажне ставлення до нього у світі.

До того ж, ці самі збори і поведінка на зборах також показала, що той путін, який був мачо, який керував підводними човнами, винищувачами, щуку 20-кілограмову навіть руками витягував з річки, – зник. Його немає. Є старикан, який щось ниє з трибуни, і якому не вірить навіть найближче оточення. Оце ми повинні розуміти. Ба більше, я переконаний, що і росіяни це теж починають розуміти.

Читайте також

Росія заробляє мільярди на нафті: як перекрити цей "кран"

Захід має посилити санкції проти Росії, щоб позбавити її більшої частини чорних доходів

Путін молить Байдена, щоб його зупинити, але той вагається - Олег Лісний

Росія близька до розпаду, Заходу лише варто підштовхнути - але Штати бояться і панькаються з Путіним

Хрестові походи на Київ: у Путіна знайшли нову мету війни

У Путіна вигадали нове виправдання війни в Україні, щоб ще більше людей загнати під мобілізацію