RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Харковом чоловік вбив і закопав колишню невістку: причиною стала любов до онука

У вівторок, 13 жовтня, у Харківській області 58-річний чоловік вбив викруткою свою 37-річну колишню невістку та закопав її тіло у кар'єрі.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Виявилось, що зловмисник обманом запросив колишню родичку до свого автомобіля та позбавив її життя, завдавши декілька проникаючих поранень, від яких жінка померла на місці.

Свої дії 59-річний чоловік пояснив ненавистю до жінки, він раніше її вмовляв відмовитися від виховання 8-річного сина, хотів забрати його до себе та самому виховувати.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні кримінального злочину. Слідчі скерували до суду клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відповідно до санкції статті йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Новосибірській області 23-річний Денис К., діючий співробітник поліції, з ревнощів вбив 23-річну дівчину-трансгендера Вікторію Басаковську.