RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

"Барселона" програла мадридському гранду в матчі чемпіонату: відеоогляд

У матчі 10-го туру чемпіонату Іспанії "Атлетико" обіграв "Барселону" з рахунком 1:0. Зустріч відбулася в Мадриді на стадіоні "Ванда Метрополітано".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Атлетіко" - "Барселона".

На початку зустрічі рахунок міг відкрити Грізманн, але його удар з п'яти метрів виявився неточним. На 12-й хвилині відмінний момент мав Льоренте, але м'яч після його удару влучив у поперечину. Рахунок був відкритий в компенсований час першого тайму. Господарі перехопили м'яч і кинули в контратаку Карраско, а воротар "Барселони" Марк-Андре тер Штеген чогось вискочив майже в центр поля. Карраско обіграв голкіпера і ударом з 40 метрів поцілив у порожні ворота.

У другому таймі "Барселона" постійно атакувала, але небезпечних моментів майже не створювала. Найреальніший шанс мав Лангле, який з п'яти метрів головою пробив прямо в руки Облаку.

"Атлетіко" завдяки перемозі вийшов на друге місце в турнірній таблиці Ла Ліги. "Барселона" залишилася на 11-му місці.

"Атлетіко" - "Барселона" - 1:0 (1:0)

Гол: Карраско, 45+3

"Атлетіко": Облак, Тріпп'єр, Ермосо, Савич, Гіменес, Сауль, Карраско (Феліпе, 90), Феліш (Лемар, 84), Льоренте (Дієго Коста, 73), Корреа (Кондогбіа, 84), Коке.

"Барселона": тер Штеген, Піке (Дест, 62), Лангле, Альба, Роберто, Пьянич (Брайтвайт, 83), де Йонг, Педрі (Коутіньо, 57), Дембеле, Грізманн (Трінкау, 83), Мессі.

Попередження: Коке (9), Карраско (26), Савич (79), Гіменес (80).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ