RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Зеленський виступить на великому економічному форумі

Володимир Зеленський виступить на Всесвітньому економічному форумі по відеозв'язку у день його відкриття, інші українські політики відвідають захід особисто.

Про це повідомляє Bloomberg.

Відомо, що Міжнародний економічний форум проходитиме у швейцарському Давосі з 22 по 26 травня. Окрім президента України, форум особисто відвідають міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та мер Києва Віталій Кличко.

"Світ знаходиться в історичному поворотному моменті, і це вимагає від нас негайного та швидкого вирішення поточних геоекономічних та геополітичних проблем", - зазначив прес-секретар ВЕФ Ян Цопф.

Він також додав, що обговорення разом із українськими чиновниками подій в уряді, бізнесі та суспільстві, а також майбутнього України, яке вплине на всю глобальну спільноту, буде важливим "українським моментом".

Всесвітній економічний форум (ВЕФ) – швейцарська неурядова організація, найвідоміша організацією щорічних зустрічей у Давосі. На зустрічі запрошуються провідні керівники бізнесу, політичні лідери, видатні мислителі та журналісти.

Раніше ми писали, що Зеленський розповів, про що хоче поговорити з Путіним.