RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Фотошоп і криві руки: у Росії осоромилися з рекламою служби за контрактом

У Росії осоромилися з рекламою військової служби за контрактом.

Про це повідомив Telegram-канал "InformNapalm".

Так, військовий комісаріат Ярославської області проводить відбір на службу до гаубичного артилерійського батальйону, використовуючи агітаційні плакати з неправильно зображеним російським прапором.

Тут він намальований у вигляді червоно-синьо-білого триколору - так виглядає прапор незалежної Республіки Сербія та Сербської Республіки (утворення у складі Боснії та Герцеговини).

Розташований цей військкомат у Ярославлі за адресою: вулиця Добриніна, 31.

Волонтери "InformNapalm" звернули увагу на те, що цей плакат був "злизаний" з іншого, на якому зображено бійців Внутрішніх військ МВС Республіки Білорусь.

"Вкрали малюнок із флаєра білорусів, додали на малюнок прапор Сербії та вийшла агітка", - йдеться в описі до фото.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Росії, де-факто вже не ховаючись, проводять мобілізацію населення на загарбницьку війну проти України - на вулицях деяких російських міст з'явилися плакати із закликами вступати до армії та силових структур.

Також ми повідомляли, що у тимчасово окупованому Алчевську Луганської області, рашисти хотіли нагадати про досягнення радянських військових під час Другої Світової війни, проте щось пішло не так – замість "дідів" на плакатах з'явилися Джонні Депп та Ештон Кутчер у військовій формі.