RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Як обійтися без автозапчастин з Європи: корисні поради водіям

Автовласники нараз змушені закупати запчастини для своєї машини з Європи за великими цінами. Але є інші варіанти, де можна придбати їх, наприклад, на американському чи японському ринку.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Чи повернуть обов'язковий техогляд авто у 2023 році: всі подробиці

Американський ринок

Ціна на автозапчастини з американського ринку є нижчою за європейський. Також серед переваг: широкий вибір, зручний алгоритм підбору деталей, швидка доставка, є сезон знижок та гарантована висока якість запчастин.

На ринку США, крім американських запчастин, можна знайти деталі з Японії та Європи за зниженою ціною. Доставляють їх швидко, не більше декількох тижнів. У дні національних свят Штатів можна придбати запчастини за знижками до 80%. Також на деталі є ліцензії безпосередньо від виробника.

Японський ринок

Цей ринок має великий попит, тому що найвигідніше співвідношення ціни та якості. Плюси: низька ціна, широкий вибір товару та чудовий стан деталей.

Так, більшість японських автозапчастин, що є на ринку Японії, контрактні. Тому можно максимально заощадити коштів на цьому, не переплачуючи за бренд. Вживані деталі для машини також мають чудовий стан та такі ж якісні, як і нові, тому що замінюються вони виключно за вимогою виробника, а не коли щось виходить з ладу.

Раніше ми писали, що в обов'язковому техогляді можуть відмовити з п'яти причин або якщо є низка несправностей у транспорті.