RU  UA

Не впевнені, що Кримський міст встоїть: окупанти готуються вийти з півострова

У Криму, який може стати пасткою для ворога, виділено додаткові кошти для збільшення пропускної спроможності Керченської переправи. Це вказує на те, що агресор не впевнений, що кримський міст встоїть, і він готує до відступу саме переправу.

Про це заявив в ефірі Апостроф TV Денис Чистіков, заступник Постійного представника президента України у Криму.

Читайте також: Провісники визволення Криму: окупанти на півострові обирають між поганим та дуже поганим сценаріями

"Продовжуються заходи щодо забезпечення безпеки на різних святкових заходах. Було 1 травня, потім 9 травня, зараз – випускні вечори, останні дзвінки. Заходи проводяться в обмеженому форматі – лише для випускних класів, заходи відбуваються у приміщеннях", – розповів про ситуацію Чистіков.

За його словами, окупанти готують населення до думки – що будуть активніші бойові дії.

"Це навіть не очікування, а те, що це стане реальністю. Крім того, посилюється пропагандистська діяльність серед дітей. З 1 вересня планується запровадження у школах військової підготовки. Вводиться нова посада – радник директора школи з виховання, який безпосередньо відповідатиме за патріотичне виховання. серед школярів", - поділився він.

Також заступник представника президента України в Криму розповів про те, що в Криму виділили додаткові кошти для збільшення пропускної спроможності керченської переправи.

"Це вказує на те, що агресор не впевнений, що кримський міст встоїть, і він готує до відступу саме переправу. Щодо недавнього задимлення на керченському мосту – це були все-таки навчання. Щоб заспокоїти населення – мовляв, міст захищений", - розповів Чистіков.

Раніше ми писали, що в Криму розбився ударний гелікоптер окупантів.

Вас також може зацікавити:

На Кримському мості "бавовна": окупанти заявили про навчання. Відео

Як у своєму будинку жили: Україна готує "сюрприз" росіянам, які в'їхали до Криму за час окупації

Крим все ближче: окупанти переносять одну з авіабаз, фото з супутника