RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Ребров став головним тренером збірної з футболу і зробив заяву щодо української мови

Український футболіст та тренер Сергій Ребров, який став найлютішим ворогом так званої "ДНР", очолив національну збірну нашої країни.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

Збірна України залишалася без свого головного тренера з 31 грудня минулого року, коли закінчився контракт з Олександром Петраковим.

Читайте: Кудись втік: легенда "Динамо" поставив на місце росіянина в ОАЕ

Ребров уклав угоду з асоціацією на 3 роки.

До свого тренерського штабу він також запросив іспанського футболіста, колишнього головного тренера донецького "Олімпіка" Вісенте Гомеса, наставника старших академічних груп ДЮФШ "Динамо", іспанця Альберто Босха, українського голкіпера Рустама Худжамова з житомирського ФК "Полісся" та спортивного директора СК "Дніпро-1" Гліба Платова.

Перший матч на чолі команди тренер проведе 12 червня проти збірної Німеччини.

На посаді головного тренера Сергій Ребров пообіцяв розмовляти виключно українською мовою. Так обіцянку він дав під час інтерв'ю своїй дружині.

"Я вдячний вчительці, яка допомагає мені. Вважаю, що для мови дуже важлива практика. Впевнений, якщо розмовлятиму в українському середовищі, тоді моя мова буде набагато кращою. Також родина. Коли дружина розмовляє українською, то це дуже допомагає", - зізнався Сергій Ребров.

Глава офісу президента Андрій Єрмак вже привітав тренера, який шість років 6 працював в Саудівській Аравії, Угорщині та ОАЕ, з новим місцем роботи.

"Друже, вітаю з призначенням на посаду головного тренера збірної України з футболу. Незважаючи на пропозиції від інших клубів, ти обрав національну команду. Бажання повернутись і працювати на країну у цей складний час - прояв справжнього патріотизму. Професійних успіхів тобі і перемог", - написав Андрій Єрмак.

Вас може зацікавити:

Поверненню росії у світовий футбол ніхто не заперечує, а українська влада демонструє апатію - The Guardian

Володар "Золотого м’яча" Бєланов опублікував відео військових ЗСУ, які засуджують тиск на УАФ

За "дистанційне" тренування збірної України Шевченко платили 2,5 млн євро на рік - розслідування