RU  UA

ЗСУ відновили наступ під Бахмутом: точаться дуже важкі бої

Українські військові знову штурмують позиції окупантів на півдні від Бахмуту. Наразі там точаться важкі бої.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів майор ЗСУ, виконуючий обов’язки командира 3 штурмової бригади, екскомандир полку "Азов" Максим Жорін.

Читайте також: ЗСУ успішно контратакували на Бахмутському напрямку: карти та звіт ISW

"Зараз під Бахмутом, на південному фланзі від Бахмута, нашою бригадою, 3-ю штурмовою, ми відновили наступальні дії і просуваємось вперед вже декілька днів. Сьогодні, якщо правда, дуже важки бої в нас, і велику ціну доводиться платити, але просування відбувається, ворога з його позицій ми вибили і суттєво просунулись вперед, тим самим звільнивши надзвичайно важливі для подальшого руху ділянки біля Бахмуту", - розповів військовий.

За його словами, біля Берхівки теж зараз відбуваються ще бої. За неї ще йде боротьба, але найближчим часом вона буде повністю під нашим контролем.

"Якщо говорити про поведінку ворога, то його змушують в прямому сенсі цього слова стояти на смерть і триматися за ті позиції, на яких він знаходиться. Вони цей наказ здебільшого виконують. Якщо без жартів, бої дуже важкі, ворога доводиться вибивати з кожного окопу, з кожного бліндажа", - сказав Жорін.

  • Вас також може зацікавити:

Не треба їм заважати: "вагнерівці" взяли в полон полковника армії РФ. Відео

Безлюдні вулиці, пожежі і мародерство: як Кремль перетворює Шебекіно на російський Бахмут. Відео

Ціна Бахмуту колосальна: на Заході назвали, скільки Росія втратила вбитими і пораненими