RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

Всі новини

Удар по Одесі: РФ пошкодила склади торговельної мережі, пожежу вже ліквідували

В результаті російського ракетного удару по Одесі виникло загоряння на складських приміщеннях – пожежу вдалося загасити, трьох поранених госпіталізували.

Матеріал підготував "Апостроф".

Одеська обласна прокуратура в Telegram-каналі повідомляє, що вранці 24 червня Росія завдала ракетного удару по цивільній інфраструктурі Одеси. В результаті атаки поранення отримало 3 місцевих жителів, їх вже госпіталізовано до лікарні.

Пошкодження фіксували на складських приміщеннях торговельної мережі, а також часткових пошкоджень зазнали житлові будинки та автомобілі, що знаходились поруч.

Наразі триває огляд наслідків російської атаки, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється.

"На місцях подій прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки збройної агресії рф. За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)”, – повідомляє Одеська обласна прокуратура

ДСНС України також зауважили, що рятувальники змогли ліквідувати масштабну пожежу, що сталася внаслідок російської атаки. Загоряння виникло на складах:

"Горіли складські приміщення на площі 3000 кв.м. До гасіння залучались понад 90 вогнеборців та близько 20 одиниць техніки ДСНС. Вогнеборці працювали під загрозою повторних обстрілів. Також залучався пожежний потяг Укрзалізниці".

Психологи ДСНС і Нацполіції надали допомогу 46 особам.

Читайте також у "Апостроф", що розповіли у Повітряних силах ЗСУ про новий хід російських окупантів, на який вони пішли, завдавши чергового повітряного удару по Україні.