RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Альфа-Банк домовився з сервісом Payoneer про платежі без комісії

Альфа-Банк Україна розпочав співпрацю з Payoneer і пропонує фрілансерам отримувати виплати в доларах без комісії.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Згідно з повідомленням, виплати з акаунтів Payoneer в Альфа-Банку Україна зараховуватимуть безкоштовно, швидко та з допомогою по валютному контролю.

Також не передбачено будь-яких додаткових комісій банку за перерахування коштів з Payoneer і зарахування на поточний або картковий рахунок (стандартна комісія сервісу Payoneer становить 2%). Зарахування коштів на рахунок здійснюється день в день;

Відзначається, що завдяки домовленості з Payoneer, банк самостійно забезпечує документальний супровід зарахування валюти і валютний контроль.

Новий сервіс Payoneer в Альфа-Банку Україна доступний як клієнтам-фізособам, так і фрілансерам-підприємцям.

"Для того, щоб скористатися умовами перерахування коштів з аккаунта Payoneer, досить відкрити в Альфа-Банку Україна платіжну карту або поточний рахунок і в аккаунті Payoneer вказати їх реквізити. Далі необхідно ініціювати виведення коштів на карту Альфа-Банку Україна, і кошти будуть зараховані не пізніше наступного робочого дня. Фрілансерам, оформленим як ФОП, банк пропонує відкрити рахунок дистанційно за 2 хвилини в онлайн-банку для підприємців "ОК, Альфа", - йдеться в заяві банку.