RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Коломойський атакує: опубліковано фото, відео і деталі судового скандалу навколо SkyUp

Гучна судова справа навколо авіакомпанії SkyUp Airlines отримала подальший несподіваний розвиток: як виявилося, громадянка Оксана Пасенко, яка вказана в якості позивача в рішенні Баришівського райсуду, ніяких позовів до суду не подавала і літаками авіакомпанії не літала.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Журналістам програми "Схеми" вдалося зв'язатися з мешканкою міста Баришівка Оксаною Пасенко. У розмові та визнала, що ніколи не була клієнткою компанії.

На пряме запитання про те, чи подавала вона позов проти авіакомпанії SkyUp, жінка відповіла негативно. Також вона повідомила, що вже подала заяву в Нацполіцію з цього приводу.

"Я позов написала, що я туди (в суд - ред.) не зверталася і не користувалася послугами (авіакомпанії - ред.)", - заявила Оксана Пасенко.

За даними журналістів, поліція прийняла звернення жінки. Воно зареєстровано в Баришівському відділенні поліції Переяслав-Хмельницького відділу ГУ НП в Київській області.

Нагадаємо, 24 травня Баришівський районний суд Київської області зупинив ліцензію "першого українського лоукост" SkyUp. У той же час суддя відмовилася забороняти компанії "здійснювати господарську діяльність з перевезення пасажирів повітряним транспортом до вирішення спору по суті".

Коментуючи новину міністр інфраструктури Володимир Омелян запевнив, що компанія продовжить працювати в нормальному режимі без стресів для пасажирів. Крім того, міністр побачив в цьому рішенні сліди співвласника найбільшого авіаперевізника країни, компанії МАУ Ігоря Коломойського.

Відомий блогер Антон Швець на своїй сторінці в Facebook опублікував цікавий розбір скандалу.

Детальніше про скандал читайте в матеріалі "Апострофа": Атака на SkyUp: велика гра з небезпечним сценарієм для України.