RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Nestle Professional запустив проект з підтримки ресторанів і кав'ярень

новини компаній

Nestle Professional, підрозділ Nestle, який постачає продукти у кафе, ресторани і готелі, визначив пріоритетом підтримку партнерів, оскільки багато власників закладів в зв'язку з пандемією понесли сильні втрати через тимчасове закриття. Щоб допомогти бізнесу команда Nestlé Professional розробила ініціативу підтримки #Завжди відкриті для вас.

Підтримка від Nestle Professional передбачає: скасування орендної плати за обладнання для приготування кави для дистриб'юторів, які обслуговують ресторани, кафе, пекарні, готелі і кіоски і пропозиція "рестарт" - безкоштовні набори продуктів для приготування страв і кави для прискорення відкриття закладів.

Ініціатива запущена Nestlé в зоні Європа, Північна Африка і Близький Схід, інвестиції складають близько 500 млн швейцарських франків. Nestlé в Україні вкладає 7 млн гривень на підтримку бізнесу в сфері громадського харчування.

"Nestlé Professional реалізує ініціативу "Завжди відкриті для вас", щоб підтримати малий і середній бізнес - кафе, ресторани, пекарні, готелі, для яких загроза не відкритися є найвищою. Наші дії спрямовані на те, щоб допомогти закладам громадського харчування відновити роботу. Відкриття ресторанів після карантину - непростий процес, наші клієнти будуть мати потребу в підтримці. Ми відкриті для них сьогодні і в майбутньому, хочемо бути поруч, коли клієнти і партнери потребують цього... Хочемо подякувати і підтримати наших клієнтів, які взяли на себе відповідальність допомагати суспільству в період боротьби з пандемією", - розповіла Олена Шевельова, керівник бізнесу Nestlé Professional в Україні.

За 2 місяці компанія надала більше 2 тонн продукції для ресторанів, пекарень та кафе, які готують безкоштовні обіди для лікарів в Києві і Львові.

Власники бізнесу - ресторану, кафе, пекарні, кіоску або готелю, можуть заповнити форму, щоб отримати пропозицію від NESTLE Professional. Реєстрація доступна за посиланням.

Nestle Professional постачає продукти для закладів громадського харчування більше 10 років працює на ринку України, і надає комплексні рішення для установ громадського харчування: обладнання для приготування кави, інгредієнти, тренінги для бариста і технічну підтримку, інгредієнти для десертів.

Nestlé - одна з найбільших компаній світу у сфері виробництва продуктів харчування, представлена в 187 країнах, з 300 тисяч співробітників. Nestlé має понад 2000 торгових марок. Nestlé розпочала роботу в Україні в 1994 році, вона просуває бренди NESCAFÉ, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін. У 1998 році Nestlé S.A. придбала контрольний пакет акцій "Львівська кондитерська фабрика "Світоч", а з 2018 володіє 100% акцій підприємства. У травні 2003 року в Києві засновано ТОВ "Нестле Україна". В кінці 2003 року Nestlé S.A. придбала 100% акцій підприємства "Волиньхолдинг" (ТМ "Торчин"). У 2010 році Nestlé S.A. придбала ТОВ "Техноком", виробника продуктів ТМ "Мівіна".