RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Раді створили депутатське об'єднання "За українську Бесарабію" - Плачкова

У Верховній Раді України створено міжфракційне депутатське об'єднання "За українську Бесарабію", до якого увійшли вже 12 нардепів.

Про це в ефірі телеканалу OdesaLive повідомила одна з ініціаторів об'єднання, народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Тетяна Плачкова.

"12 осіб увійшли в міжфракційне депутатське об'єднання" За українську Бесарабію", яке створено за нашою з Анатолієм Урбанським і Сергієм Колебошиним ініціативи. Нас всіх об'єднує Бесарабія і бажання допомагати їй у вирішенні проблем. Головна мета - щоб Бесарабія мала сильніший голос в парламенті, своє лобі, свою опору на рівні різних фракцій!" - розповіла політик.

Парламентарій нагадала, що в минулому році увагу влади до проблем цього регіону було недостатнім.

"Чого варте тільки фактичне ігнорування мого законопроекту про підтримку постраждалих від посухи аграріїв. Вирішення екологічних завдань, розвиток сільського господарства, питання, пов'язані з децентралізацією (адже Бесарабія перебуває на етапі становлення своїх ОТГ), забезпечення водою та багато іншого - важливого і наболілого", - розповіла народний депутат.

Міжфракційне депутатське об'єднання націлене на активну роботу в інтересах жителів Бесарабії.

"Ми будемо працювати разом з владою на місцях, підтримувати постійні контакти з жителями, щоб допомагати всіма можливими силами і на всіх рівнях", - резюмувала Плачкова.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: