RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Почалося голосування за кращі креативні досягнення X-Ray Marketing Awards

новини компаній

16 лютого стартувало голосування за кращі проекти креативної індустрії в рамках щорічної премії X-Ray Marketing Awards від онлайн-медіа MMR і бізнес/медіа бюро еkonomika+. Всі бажаючі можуть віддати голос за агентство або компанію, які, на їхню думку, краще за всіх адаптувалися до викликів-2020 і вразили своїми маркетинг-рішеннями, комунікацією і ребрендингом.

X-RAY Marketing Awards - премія, яка оцінює номінантів в шорт-листах на 360 градусів: оргкомітет, онлайн-спільнота і експертне журі. Такий підхід допомагає запобігти суб'єктивізму і маніпуляціям під час вибору кращих з кращих.

Голосування проходить за посиланням, і триватиме до 28 лютого включно.

Переможців визначають у номінаціях:

ребрендинг року

PR-кампанія року

Діджитал-кампанія року

Офлайн-кампанія року

Онлайн-івент року

Соціальний проект року

Об'єднання брендів року

Продакт-плейсмент року

Зоряна кампанія року

Колаборація року з інфлюенсером

Внутрішні комунікації року

Компанія-прорив року

Дизайн року

Також є спеціальні номінації, переможців в яких виберуть члени журі: Гран-прі, Маркетинг-директор року, PR-директор року. Гран-прі отримає номінант, який максимально вразить креативом і підходом до реалізації проекту. Номінантів "Маркетинг-директор року" і "PR-директор року" сформувала редакція MMR, а переможців визначатимуть члени журі. Остаточні результати розраховуються за формулою: 40% - оцінка журі, 30% - оцінка онлайн-голосування та 30% - оцінка оргкомітету.

Церемонія нагородження X-Ray Marketing Awards відбудеться 11 березня і стане завершенням X-Ray Marketing Conference, на якій кращі маркетологи, PR- та digital-експерти поділяться інноваціями і трендами креативної індустрії 2021. Генеральний партнер конференції - Нова пошта. Дізнатися більше про конференцію та зареєструватися можна також за посиланням.