RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

У Windows 11 з'явиться ще одна важлива функція

У Microsoft Store для наступного покоління операційної системи Windows 11 з'явилися корисні додатки, яких раніше не було, що збільшило популярність та зручність магазину.

Про це повідомляє The Verge.

"Хоч зробили "капітальний ремонт" призначеного для користувача інтерфейсу і деякі поліпшення швидкості, ключовою зміною є додавання більшої кількості програм в магазин. Тільки за останній тиждень деякі популярні додатки почали з'являтися в Microsoft Store для Windows 11, що зробило його більш корисним, ніж раніше", - йдеться в повідомленні.

Серед додатків - OBS Studio, Zoom, Canva, WinZip і Adobe Acrobat Reader. У Microsoft обіцяють, що це тільки початок.

Раніше Microsoft обмежувала асортимент магазину, не допускаючи розміщення сервісів від сторонніх розробників, а замість них пропонуючи власні аналоги для Windows. Пізніше компанія дозволила деяким використовувати свій магазин для розміщення оновлень. Але з виходом 11-ої версії операційної системи, все змінилося. Тепер будь-який додаток може бути розміщений в магазині через менеджер пакетів Microsoft Package Manager Windows, випущений в минулому році.

У кінцевому результаті ми побачимо, чи стане Microsoft Store конкурентом для Steam або Epic Games Store. Перевага Microsoft для розробників полягає в можливості зберегти 100% доходу від додатків. Однак ця зміна не стосується ігор.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Microsoft "вбив" свій найменш популярний продукт Internet Explorer. Підтримка браузера припиниться в 2022 році.