RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Податкова проводить масові обшуки на заправках "БРСМ-нафта" у Києві - ЗМІ

Представники ДФС проводять обшуки на 6 заправках мережі "БРСМ-нафта" у Києві. Також, з'явилась інформація про зникнення з продажу бензину А-95, який виготовляє компанія на власних нафтобазах.

Про це стало відомо з повідомлення "БРСМ-нафта", пишуть Українські новини.

"Повідомляємо, що від 26 серпня, шість АЗК мережі "БРСМ-НАФТА" за адресами: просп. Академіка Заболотного 33/162, вул. Світла, 1, вул. О. Теліги, 12б, вул. Лугова, 13, просп. Ватутіна, 15, вул. Новомостицька, 23 були змушені призупинити свою роботу через проведення обшуків. Ухвали на проведення обшуків, винесені Святошинським районним судом м. Києва", - йдеться у повідомленні мережі "БРСМ-нафта" у Facebook.

Окремо з'явилось повідомлення паливного експерта, директора "Консалтингової групи А-95" Сергія Куюна, де він розповів про зникнення із продажу на заправках "БРСМ-нафта" бензину А-95.

За інформацією enkorr, мережа автозаправних станцій "БРСМ-Нафта" "припинила реалізацію бензинів заводської якості й перейшла на продажі бензинів, що виробляються на міні-НПЗ у Гадячі й нафтобазі в селі Переяславському".

"На БРСМ в Києві зник з вільного продажу 95-й, написано, що тільки по безналу... (Нагадаю, 95-й тут змішують самостійно, на заводі не купують). На гарячій лінії сказали, що бензин ще є на Братиславській. Чому зник? "Ви що не чули, в Україні перекрили всі нафтозаводи", - сказав оператор диспетчер. А може просто нарешті прикрили один міні-НПЗ в Гадячі і нафтобазу в Переяславському під Києвом? А може розчинник закінчився?", - пише Сергій Куюн.

Як повідомлялось раніше, втрати державного бюджету через виготовлення бензину із використанням непідакцизних розчинників "становлять 700 млн гривень, лідером із їхнього завезення в Україну стала мережа "БРСМ-нафта".