RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

У ДФС заявили про обшуки на заправках "БРСМ-нафта" через продаж неякісного пального

Співробітники податкової міліції ДФС України зупинили продаж неякісного пального на АЗС мережі "БРСМ-нафта".

Про це стало відомо з офіційного повідомлення на сторінці ДФС України у Facebook.

"Співробітники податкової міліції ДФС України провели ряд санкціонованих районним судом м. Києва обшуків на автозаправних станціях однієї з відомих мереж. Відповідно до висновків судової експертизи встановлено, що якість палива, яке зберігається на одному із нафтосховищ компанії у Київській області, не відповідає вимогам державних стандартів України. За результатами слідчих дій на АЗС виявлено документи, які підтверджують поставку даного палива із вищезгаданого нафтосховища. Реалізація неякісного пального на цих АЗС зупинена. Триває досудове розслідування", - йдеться в повідомленні ДФС.

На фотографії до новини на сторінці податкової зображена одна з АЗС мережі "БРСМ-нафта", що можна зрозуміти за формою персоналу та маркування заправних колонок у кольорах бренду "БРСМ-нафта".

Також, вчора на сторінці "БРСМ-нафта" у Facebook було розміщено повідомлення про зупинку роботи 6 АЗС "БРСМ-нафта" у Києві через проведення обшуків представниками Державної Фіскальної Служби.

"Повідомляємо, що від 26 серпня шість АЗК мережі "БРСМ-Нафта" за адресами: просп. Академіка Заболотного 33/162, вул. Світла, 1, вул. О. Теліги, 12б, вул. Лугова, 13, просп. Ватутіна, 15, вул. Новомостицька, 23, були змушені призупинити свою роботу через проведення обшуків. Ухвали на проведення обшуків, винесені Святошинським районним судом м. Києва…" — йшлося в повідомленні компанії.

Як повідомлялось раніше, Інститут споживчих експертиз виявив у пальному мережі "БРСМ-нафта" сліди амінів - токсичної речовини, забороненої до використання в пальному не тільки в Україні, але і в Європі та США.