RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Stolitsa Group увійшла до топ-20 забудовників столичного регіону

Українсько-литовська група компаній Stolitsa Group посіла другу позицію у рейтингу найбільших забудовників Київського регіону і першу - безпосередньо у Києві за останні 8 років.

Свій топ-20 девелоперів столичного регіону 30 вересня оприлюднило видання HB спільно із сервісом пошуку новобудов LUN.ua.

Загалом у рейтингу представлені 20 компаній-забудовників. Список складено за критерієм кількості житлових будинків, зданих девелоперами в експлуатацію на території Києва та Київської області за останні 8 років.

Автори рейтингу врахували всі житлові будинки, здані у період з початку 2014-го по 3-й квартал 2021 року включно. Крім того, до уваги було взято кількість новобудов, які забудовник здав з початку 2021 року, а також проєктів, які наразі перебувають у продажу.

“Лідером рейтингу став Андрій Мартинов, який вже понад 10 років забудовує Софіївську Борщагівку та прилеглі території, на його рахунку 90 житлових будинків, у 5 з яких тривають продажі. На другій сходинці - Stolitsa Group з 77 будинками”, - повідомили в НВ.

Зауважимо, Софіївська Борщагівка є столичним передмістям, відтак безпосередньо у Києві найбільшим забудовником визнано саме Stolitsa Group.

Нагадаємо, у лютому 2021 року Stolitsa Group також упевнено увійшла до топ-5 забудовників Києва за версією видання Mind.

За перші 2 квартали 2021 року група компаній Stolitsa Group ввела в експлуатацію близько 77,5 тисяч квадратних метрів житла або 1248 квартир. А за результатами 2019-2021 років частка Stolitsa Group на ринку житлового будівництва столиці сягнула 13,5%, за цим параметром компанія беззаперечно лідирує серед усіх девелоперів Києва.

Такі показники є результатом реалізації масштабного проєкту Варшавського мікрорайону, який включає в себе будівництво трьох сучасних житлових комплексів (ЖК "Варшавський", який вже повністю реалізовано, а також ЖК "Варшавський 2" та "Варшавський Плюс", продажі житла в якому стартували цього року) на столичному Виноградарі.