RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

90 лікарень отримали надсучасне медобладнання за сприяння Фонду Дениса Парамонова

З початку 2023 року Фонд Дениса Парамонова разом з партнерами надали різноманітне медичне обладнання для 90 лікарень з 13 областей України.

Як інформує RegioNews, про це Фонд повідомляє на своєму сайті.

Завдяки роботі Фонду в Балаклійській лікарні на Харківщині з’явилося одразу 4 фетальні монітори — надсучасні акушерські пристрої, що допомагають повністю контролювати перебіг вагітності. Кожен такий монітор коштує близько 80 тис. гривень.

Також надано сучасний УЗД-датчик для однієї з лікарень Старокостянтинова, що на Хмельниччині. Датчик підвищить точність інвазійних маніпуляцій. Вартість пристрою складає майже 270 тис. гривень.

Одна з лікарень Гадяча отримала від Фонду електрокардіограф та автоматичний тонометр, апарати коштують близько 180 тис. гривень.

Перинатальному центру у Сумах подаровано багатофункціональний операційний стіл, що коштує понад 250 тис. гривень. Також лікарні країни отримують підігрівачі крові та інфузійних розчинів, медичні монітори, операційні набори, розхідні матеріали та багато іншого медичного приладдя.

Загалом медоснащення від Фонду Дениса Парамонова та партнерів отримали 90 лікарень з 13 областей України: Миколаївської, Херсонської, Харківської, Київської, Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Чернігівської, Черкаської, Вінницької, Хмельницької, Полтавської та Сумської.

"Лікарі працюють понаднормово, лікарні перевантажені. Щодня отримуємо заявки від різноманітних медзакладів з усієї країни... Намагаємося швидко реагувати на запити, якщо необхідне є в наявності – питання вирішується швидше – протягом кількох днів. Є запити на таке оснащення, де залучаємо і партнерів, замовляємо в Європі, на нього інколи доводиться чекати і по кілька місяців. Ми ніколи не зупиняємося, шукаємо всі можливості, працюємо 24/7 на результат", – зазначив засновник Благодійного фонду Денис Парамонов.

Лише за останні два місяці Фонду Дениса Парамонова вдалось зібрати понад 3,7 млн грн. Меценатська організація провела акцію"Задонатив на лікарні — їздиш на Бентлі", завдяки якій було зібрано понад 2,7 млн грн. В рамках акції засновник Фонду Денис Парамонов віддав на благодійність свій улюблений автомобіль "Бентлі".

Також 1 млн грн на допомогу медзакладам залучено під час благодійного вечора, який у вересні провів SMK Group у партнерстві з Фондом Дениса Парамонова до 20-річчя компанії.

На сайті зазначено, що у наданні медобладнання для лікарень Фонду Дениса Парамонова сприяли Фонд молодіжної ініціативи "Надія", Фонди "Eltech Trust" та "Ревайвел Фундейшн", компанії "Медирент" і "Дойч Фарм", Фонд Hope UA та інші.