RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У мережу злили фото новітнього смартфона Huawei

У мережі з'явилися фото новітнього смартфона китайського виробника Huawei - Mate 30, який стане першим виробом компанії, випущеним в умовах санкцій з боку США.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерела, знайомі з ситуацією.

Презентація новинки відбудеться 18 вересня в Мюнхені. Коли модель можна буде побачити на прилавках магазинів, поки невідомо.

Через санкції США телефони даної лінійки будуть продаватися без додатків і сервісів Google. Тимчасова списку санкцій відстрочка, оголошена урядом США раніше, не поширюється на нові продукти, такі як Mate 30.

Відзначається, що смартфони лінійки Huawei Mate 30, незважаючи на санкції, будуть працювати на версії Android, але тільки на вільно розповсюджуваної версії операційної системи. Сервіси та додатки Google в ній встановлені не будуть. Однак їх можна буде завантажити і встановити вручну.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент США Дональд Трамп вніс Huawei в чорний список, оголосивши його загрозою для безпеки США. Тим самим він сильно обмежив ділові операції американських підприємств з китайським концерном.