RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Харкові звільнили директора унікального військового підприємства: ексклюзивний документ

У п'ятницю, 11 жовтня, Олексій Бабич був звільнений з посади директора "Харківського конструкторського бюро з машинобудування ім. Морозова".

Про це йдеться в наказі за підписом голови "Укроборонпрому" Айварас Абромавичус, який потрапив у розпорядження редакції "Апострофа".

У заяві наголошується, що Бабич не зміг виконати умови укладеного з ним в 2017 році контракту, зокрема, мова йде про недопущення накопичення заборгованості по зарплатах працівникам бюро.

Слід також зазначити, що рішення про звільнення керівництвом держконцерну "Укроборонпром" було прийнято після отримання службової записки від голови відділення з фінансових питань в концерні.

Як повідомляв "Апостроф", на початку жовтня стало відомо, що з Харківського конструкторського бюро імені Морозова (ХКБМ), яке входить до структури концерну "Укроборонпром", через невиплату зарплат масово звільняються провідні співробітники. Джерела повідомили, що після скорочення робочих годин з підприємства пішли близько півсотні фахівців.

Раніше "Апостроф" опублікував матеріал "Чи міцна броня: що відбувається з виробництвом бронетехніки в Україні" про проблеми на стратегічних оборонних підприємствах в Україні.