RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

ОГХК заявив про збільшення зарплат завдяки зростанню прибутку

У січні 2021 року АТ "Об'єднана гірничо-хімічна компанія" проведе підвищення заробітних плат для всіх співробітників компанії на 10% з подальшим збільшенням ще на 20% протягом року.

Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

Дотримання всіх соціальних гарантій в умовах економічного спаду і пандемії COVID-19, а також істотне зростання показників прибутку стали основою для відповідного рішення керівництва ОГХК.

"У 2020 річні фінансові показники, як і планувалося, виросли, тому правління одноголосно прийняло рішення підвищити заробітні плати співробітникам. Згідно Колективного договору, на 2021 рік ми плануємо поступове зростання зарплати мінімум на 20%", - зазначив т.в.о. голови правління АТ "ОГХК" Артур Сомов.

У серпні 2020 року компанія виробила перше підвищення зарплати для своїх співробітників на 20%. Таким чином, січневе зростання зарплат стане вже другим за останні 5 місяців.

Запланований показник чистого прибутку ОГХК в 2020 році складе 600 млн гривень, що в 6 разів перевищує результат минулого року.

АТ "Об'єднана гірничо-хімічна компанія" знаходиться в державній власності, до її складу входять Вільногірський ГМК та Іршанський ГЗК. ОГХК є одним з найбільших виробників титанової сировини в світі.

Компанія входить в перелік об'єктів великої приватизації на 2021 рік.