RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Один зі знакових українських виробників зброї повідомив про відновлення виробництва мінометів

ТОВ "Українська бронетехніка" повністю відновила виробництво мінометів різних калібрів і вже поставила Силам Оборони України понад 600 одиниць.

Про це йдеться в повідомленні компанії на Facebook.

"З початку повномасштабного вторгнення частина наших виробничих потужностей на сході країни була захоплена ворогом. Ми знайшли спосіб відновити виробничі цикли, провести кваліфікаційні випробування та запустити на релокованих майданчиках виробництво мінометів калібрів 60 мм, 82 мм та 120 мм", - розповів генеральний директор ТОВ "Українська бронетехніка" Владислав Бельбас.

В "Українській бронетехніці" зазначають, що не тільки відновили, але й значно наростили порівняно з довоєнним періодом обсяги виробництва артилерійської зброї, яка потрібна силам оборони України.

"Ми постачаємо ці вироби різним силовим відомствам, як за державне фінансування, так і за кошти волонтерських організацій", - інформує Бельбас.

У ТОВ "Українська бронетехніка" зазначили, що постійно на зв'язку з військовими, які експлуатують міномети виробництва компанії. У компанії розробили прості відеоінструкції щодо використання мінометів.