RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Volia розповіла, що дивилися українці під час локдауну

новини компаній

Карантинні обмеження спонукали українців проводити вдома більше часу, ніж зазвичай. Кінозали їм замінили стрімінгові сервіси. Volia - один з лідерів вітчизняного OTT-ринку, що надає послуги перегляду відео за запитом, розповіла, які фільми і телепередачі виявилися найбільш затребуваними на платформі Volia під час локдауну.

У не найпростіші часи в українців спостерігався виразний запит на позитив. Топ рейтингу фільмів очолила голлівудська мелодрама "Красуня" - історія про Попелюшку з 90-х з Джулією Робертс і Річардом Гіром. Друге місце у вітчизняного гумористичного серіалу "Свати". Йому в спину дихає український комедійний хіт "Скажене весілля" - третє місце. Серія пригодницьких фільмів "Пірати Карибського моря" від Disney взяла четверту сходинку. Торгові центри були закриті, але пристрасть до шопінгу задовольнив фільм "Диявол носить Прада" - п'ята позиція. Слідом розташувалися: кінокомікс "Люди Ікс: Росомаха", прем'єра 3D-екранізації "Король Лев", блокбастер "Земне ядро", історична драма "Робін Гуд" і фантастичний "Джон Картер".

Ті ж тренди простежувалися і в телеперегляду. Абсолютний лідер - 11 сезон шоу "Холостяк". Друге місце у 11 сезону "Голосу країни". Музичне шоу "Маска" зайняло третю сходинку. Розважальний контент на четвертій позиції розбавили "ТСН. Новини тижня". Замкнула топ-5 прем'єра "Вечірнього кварталу". Також в десятці передачі "Світ навиворіт", "Ліпсинг батл", "Право на владу", "Дизель-шоу" і "Майстер-шеф".

У період локдауну абоненти ОТТ-сервісів Volia спожили 37 699 119 хвилин контенту, а це майже 72 роки безперервного перегляду.

Сандра Крауіня, маркетинг-директор Volia:

"Локдаун сприяв популярності Volia і наших OTT-сервісів. В той же час ми дуже раді, що країна поступово повертається до звичайного ритму життя. Попереду - сезон відпусток. А це значить, що Volia можна захопити з собою в подорож і дивитися наш контент в дорозі і на відпочинку. Абоненти Volia можуть просто продовжити користуватися послугою домашнього ТБ в будь-якому іншому місці України, використовуючи наші програми на мобільному телефоні, Smart TV і комп'ютері. Для всіх інших ми пропонуємо просту реєстрацію в нашому додатку або в Web TV - і контент буде доступний. До літа ми підготували ще більше цікавих новинок і приємних сюрпризів для всіх наших абонентів".

На Volia - вже більше 13 000 одиниць контенту, виробленого кращими світовими та вітчизняними студіями. І цей перелік постійно поповнюється прем'єрами. Відео доступне за першим запитом в будь-якій точці України на трьох пристроях одночасно.