RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Україна та Індія готуються до великої авіаугоди: з'явилися подробиці

Державне підприємство "Антонов" має хороші шанси спільно з індійською групою компаній Reliance виграти тендер на модернізацію українських пасажирських літаків.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" сказав посол України в Індії Ігор Поліха.

За словами дипломата, в підписаному в квітні меморандумі про партнерство між Reliance Defence Limited і ДП "Антонов" поки лише йдеться про наміри української та індійської сторін. Це зумовлено тим, що тендер, на який спільно вийшли українська та індійська компанії, перебуває лише в початковій стадії. Посол додав, що наступний етап тендера, який передбачає більш конкретні побажання індійського уряду, йому обіцяли запустити найближчої осені.

Також Поліха зазначив, що на неформальному рівні в Індії кажуть, що в "Антонова" і Reliance найкращі шанси виграти тендер. А власник індійської компанії розраховує, що модернізовані українські середньомагістральні пасажирські літаки будуть користуватися попитом і в Індії, і в третіх країнах.

Як повідомляв "Апостроф", ДП "Антонов" до кінця 2016 року планує підписати контракт з китайською компанією Aerospace Industry Corporation of China.

Більше читайте в інтерв'ю з Ігорем Поліхою на "Апострофі"