RU  UA

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Бунт АЗС в Україні: чотири мережі заправок припинили продаж палива преміум-сегмента

Після введення держрегулювання цін на паливо, провідні мережі АЗС влаштували "бунт" і припинили продавати бензин преміум-класу на своїх заправках.

Про це інформують прес-служби популярних в Україні мереж АЗС.

Так, мережа заправок WOG повідомляє, що після проекту постанови Кабміну вони тимчасово закривають продаж преміального палива 95 Mustang і ДТ + Mustang.

"У зв'язку з оприлюдненням проекту постанови Кабміну "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236", яка передбачає введення тимчасового державного регулювання цін на пальне, ми змушені припинити реалізацію преміального палива 95 Mustang і ДТ + Mustang. Приносимо вибачення за ці незручності", - йдеться в повідомленні.

Мережа заправок ОККО, в свою чергу, припиняє продаж палива PULLS 95 і PULLS Diesel. У прес-службі відзначили, що зміни не торкнуться водіїв, які до 15 травня встигли придбати Pulls.

"Звертаємо увагу, що ті клієнти, які придбали цей вид палива раніше - до 15.05 (мова йде про талони і паливні карти) зможуть заправити Pulls на АЗС", - додали в компанії .

Мережа SOCAR не продаватиме своїм клієнтам преміальне паливо NANO 95 і Diesel Nano Extro.

"Компанія змушена тимчасово призупинити реалізацію преміального палива - NANO 95, Diesel Nano Extro, а також нарахування додаткових знижок для наших клієнтів до отримання додаткових роз'яснень регулятора", - підкреслили в прес-службі.

У мережі заправок KLO попередили, що після постанови Кабміну вони вводять максимальний розмір знижки за програмою "Всім сім", а паливо преміального класу VENTUS 95 і VENTUS Diesel продаватися не буде.

"Через введення держрегулювання цін на пальне ми тимчасово припиняємо продаж VENTUS 95 і VENTUS Diesel. Також ми змушені зменшити знижки по акції "Всіс сім". Тепер максимальна знижка складе - 5 грн/л. Додаткова знижка при оплаті KLO PAY не застосовується. Сьогодні ви тимчасово не могли скористатися персональними купонами на знижку на паливо. Ми приносимо за це вибачення. Протягом дня ви отримаєте відновлений купон на заправку", - повідомили в прес-службі KLO.

Раніше ми розповідали, що в Україні злетіли ціни на бензин і дизель.