RU  UA

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Біткоін чекає рекордне падіння: озвучено сумний прогноз

Фінансові експерти прогнозують, що середня ринкова вартість біткоіна може впасти до 20 тисяч доларів, якщо подальше падіння вартості спричинить за собою її масовий продаж.

Про це пише Bloomberg

Старший аналітик ринку Oanda Corp Едвард Мойя зазначив, що найбільша криптовалюта небезпечно наближається до рівня 30 тисяч доларів. "Прорив цієї позначки може викликати величезний імпульс продажів", - заявив він.

Представник Evercore Річ Росс і експерт Tallbacken Capital Advisors Майкл Первес стверджує, чтот падіння ціни біткоіни може досягти позначки 20 тисяч доларів.

"Наскільки курс може опуститися? Найочевиднішою відповіддю, як і раніше, є повний відкат до точки прориву в 20 тисяч доларів", - припустив він.

Серед причин, які впливають на вартість криптовалюти, експерти називають, зокрема, заяву Ілона Маска про відмову Tesla приймати біткоіни в якості плати за свої електромобілі. Також курс біткоіна знижується через регулятивні заходи в Китаї.

Як повідомляв "Апостроф", вартість біткоіна досягла тримісячного мінімуму після заборони кріптовалютних угод фінансовими регуляторами Китаю.