RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Зеленський зустрівся з гендиректором Apple, говорили про амбітні плани: фото

У четвер, 2 вересня, президент України Володимир Зеленський зустрівся з генеральним директором компанії Apple Тімом Куком. Український лідер перебуває з візитом в США, де зустрівся з кількома міністрами та президентом США Джо Байденом.

Про це повідомляється в Twitter-акаунті Володимира Зеленського.

"Радий зустрітися з Тімом Куком, який керує компанією, надихає своїм прикладом усіх прихильників цифровізації у світі. Україна також уже є світовим IT-хабом. Ми зацікавлені в розширенні присутності Apple в Україні та реалізації нових амбітних спільних проектів", - йдеться в повідомленні.

Зеленський розповів Тіму Куку про досягнення нашої держави в ІТ-сфері та висловив зацікавленість у подальшому розширенні присутності Apple в Україні, зокрема завдяки командам онлайн-підтримки, модераторів Apple Music та AppStore, а також сервісу обслуговування пристроїв.

Глава держави та його команда презентували генеральному директору Apple проект "Дія City".

Також ішлося про проект перепису населення, який компанія Apple успішно втілила в США, і можливість співпраці при реалізації аналогічного завдання в Україні.

Нагадаємо, раніше в ОПУ заявили, що Зеленський з Вашингтона полетить до Каліфорнії, де зустрінеться із засновником компаній SpaceX і Tesla Ілона Маском і засновником Amazon Джефом Безос.

Читайте більше про поїздку українського лідера в Америку: Візит Зеленського до США і зустріч з Байденом: онлайн-трансляція і всі подробиці.