RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Зарплата 80 тисяч для заробтічан без вищої освіти: українців активно запрошує велика країна ЄС

З кожним роком все більше українців їдуть на заробітки до Німеччини.

"Апостроф" зі посиланням на OBOZREVATEL публікує найбільш високооплачувані професії, для яких не потрібна вища освіта.

Пакувальник одягу

Українців у віці до 35 років звуть упаковувати у одяг і взуття в коробки по розмірній сітці. Платити обіцяють до 80 тис. гривень на місяць. Працювати потрібно буде 8-10 годин в день, з 1-2 вихідними на тиждень. Харчування - за свій рахунок, а ось 300 євро в місяць на проживання оплатить роботодавець.

Робочий на продуктовий склад

Шукають чоловіків і жінок у віці до 35 років, серед вимог: відповідальність і посидючість, комунікабельність і старанність. Платять до 55 тис. грн на місяць. Необхідно упаковувати хлібобулочні вироби. Харчування за свій рахунок, проживання ж забезпечують.

Робочий на склад напоїв

Беруть українців у віці до 58 років. Зарплата до 72 тис. гривень. З обов'язків: збір, упаковка, сканування товарів, транспортування товару на складі, підготовка товару до відправлення і прийом товару на складі. Робочий день триває 8-12 годин, 1 вихідний на тиждень, проживання в квартирах по дві людини в кімнаті, безкоштовні обіди.

Помічниця в готель

Шукають українок до 50 років. Зарплата до 50 тис. гривень. Необхідно на елементарному рівні володіти німецькою мовою. За 150 євро селять в готель (дві особи в кімнаті). Графік роботи: 8 годин на день, 5 днів на тиждень.

Раніше ми писали, що заробітчани масово змінюють Польщу на Німеччину.