RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Популярний мобільний оператор змінює послуги: що подорожчає з 1 жовтня

Популярний мобільний оператор "Київстар" попередив абонентів про зміни вартості окремих послуг. Зокрема, подорожчає вартість ексклюзивного номеру та розсилка Viber-повідомлень на власну базу користувачів.

Про це повідомляється на офіційному сайті "Київстар".

Читайте також: Чи будуть піднімати ціни на газ взимку: "Нафтогаз" озвучив відповідь

Зокрема, з першого жовтня діютимуть нові ціни на підключення Ексклюзивних номерів. Так, з жовтня діятимуть нові ціни на Прості та Срібні номери — 600 грн та 800 грн відповідно. Повідомляється, що до 30 вересня 2023 року комбінації з цих категорій можна придбати за попередньою вартістю.

Окрім цього, з 1 жовтня бізнес-клієнти, які за допомогою SMS рекламують свої товари чи послуги, будуть більше платити за розсилку Viber-повідомлень.

В "Київстр" наголошують, що упродовж 12 місяців не змінювалася вартість деяких послуг, у той час як інфляція за минулий рік сягнула 26,6 %. Тому з огляду на економічні та ринкові умови, а також розширення можливостей сервісів, компанія переглянула вартість деяких тарифних пропозицій для бізнес-клієнтів.

Конкретні ціни не вказані, оскільки для Viber-розсилки це рахується індивідуально і залежить від кількості повідомлень. Щоб дізнатися більше, потрібно звернутися до персонального менеджера за номером 0800300000.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що український уряд опрацьовує різні сценарії зміни цін на електроенергію для побутових споживачів.

Вас також може зацікавити:

Українцям приготували чергове покращення: коли і на скільки піднімуть тарифи на світло для бізнесу

Процедуру оформлення субсидій хочуть спростити: подробиці нововведення

В Україні нові правила поповнення телефонних рахунків: що зміниться з 1 серпня