RU  UA

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Поляки продовжили блокаду кордону України: названо нову дату

Польські протестувальники збираються довше блокувати нормальну роботу пунктів пропуску на державному кордоні з Україною, ніж заявляли раніше.

Таку інформацію поширили страйкарі.

Читайте також: "Тут не Брюссель, ми не підтримуємо українців": поляки влаштували антиукраїнський шабаш на кордоні, відео

Зазначається, що протест польських фермерів триватиме на українському кордоні до кінця квітня. Раніше поляки анонсували, що блокування пунктів пропуску закінчиться 10 березня.

Як йдеться в оголошенні, акція протесту запланована на 10 березня 2024 року о 14:30 і триватиме до 14:30 30 квітня 2024 року.

"Зустріч" відбудеться на перехресті національної дороги №17 з провінційною дорогою № 867 перед перехрестям держкордону в Гребенному. Очікується присутність 100 осіб. Тобто йдеться про контрольно-прикордонний пункт "Гребенне – Рава Руська".

"Мета громадських зборів - ліквідація "Зеленої угоди", що обмежує надходження агропродовольчої продукції з-за меж Європейського Союзу, зокрема з України", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що представники України та Польщі знайшли спільну мову і працюють над конструктивними рішеннями розблокування кордону з урахуванням інтересів обох країн.

  • Вас також може зацікавити:

Блокада кордону: в Україні знайшли, як гідно відповісти польським фермерам, відео

Ціни можуть підскочити: що під загрозою подорожчання в Україні через блокаду поляками кордону

Протести в Польщі найбільше вдарять по одній категорії українців: до чого готуватися