RU  UA

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10

Новини

18 вересня

Всі новини

На продаж виставили годинник Медведчука з портретом Марченко

Конфісковану колекцію годинників проросійського політика Віктора Медведчука, якого звинувачують у держзраді, пустять "з молотка" на онлайн-аукціоні. Зокрема, продадуть аксесуар із зображенням дружини Оксани Марченко.

Про це свідчить інформація на порталі "Prozorro.Продажі".

У Нацагенції з розшуку активів повідомили, що отримані кошти спрямують на військові облігації.

У колекцію наручних годинників входить 20 лотів. Сумарно годинники оцінюють у 10,6 млн грн.

Зокрема, наміри влаштувати розпродаж колекції прокоментував український журналіст Денис Казанський. Він опублікував фото з лотом годинника із зображенням Оксани Марченко, зазначивши, що тепер зрозуміло, на що витрачав гроші з російського федерального бюджету прихильник диктатора РФ.

"Конфісковану у Медведчука колекцію годинника виставили на онлайн аукціон Prozorro.Тепер у вас є можливість купити годинник із портретом Оксани Марченко. Стартова ціна лише 300 тис. грн. Налітай! Ось на що йшли гроші російських платників податків", - написав він у Telegram.

Нагадаємо, раніше ми писали, що дороговартісна яхта "Royal Romance" колишнього лідера проросійської партії "ОПЗЖ" Медведчука, обвинуваченого у державній зраді, надалі перебуває під безстроковим арештом.

Також ми писали, що до Вищого антикорупційного суду подано заяву на конфіскацію майна Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.