RU  UA

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

18 березня

Всі новини

Це несподівана новина: у Приватбанку відреагували на його націоналізацію і назвали причину

Директор з інформаційних технологій Приватбанку Дмитро Дубілет прокоментував заяву українського уряду про приватизацію цього банку.

Про це Дубілет написав на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що націоналізація Приватбанку стала несподіванкою навіть для нього. Але Дубілет стверджує, що українцям хвилюватися не потрібно, і всі кошти на депозитах та рахунки залишаться в цілості й схоронності.

Причиною того, що було прийнято рішення про "добровільну і мирну передачу Приватбанку державі", Дубілет називає потужну інформаційну атаку.

Він запевняє, що банк буде працювати в стандартному режимі.

Дубілет повідомив, що новим головою правління банку стає Олександр Шлапак, який незабаром сформує нову команду топ-менеджерів.

"Формально перехідний період, протягом якого ми будемо вводити в курс справи нову команду, буде тривати декілька місяців", — зазначив Дубілет.

Він вважає, що клієнти і співробітники особливої різниці в роботі банків не відчують.

"І я не вірю, що держава відбере айпади у наших співробітників у відділеннях і замість них вручить їм рахунки", — зазначає він.

Дубілет підкреслив, що "з самим банком все буде добре".

Як повідомляв "Апостроф", 18 грудня Кабінет міністрів України розглянув питання про націоналізацію Приватбанку і прийняв рішення про те, що всі акції банку переходять у власність держави. Про такий варіант розвитку подій ми повідомляли ще в жовтні.