RU  UA

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

ПриватБанк видав нову заяву по небезпечну мережеву аферу

У ПриватБанку вживають заходів стосовно шахраїв, які проводять в інтернеті аферу під виглядом "призових опитувань".

Про це повідомляє прес-служби ПриватБанку Інна Музичук на своїй сторінці в Facebook.

"ПриватБанк попереджає клієнтів про новий вид шахрайства - "призові опитування" в соцмережах і на шахрайських сайтах, де під приводом виплати грошових призів за відповіді на кілька простих запитань шахраї отримують доступ до особистих фінансових даних учасників і списують гроші з карток", - написала вона .

Музичук наголосила, що ПриватБанк ніколи не організовував і не проводить в соцмережах або на інших інтернет-ресурсах вікторин або опитувань з виплатою грошових призів.

"Якщо ви отримали пропозицію про участь в "призовому" опитуванні, переходити за посиланнями на сайт шахраїв або вказувати свої особисті дані не можна. Ви не тільки гарантовано втратите гроші через "комісію" за виграш, але і дасте шахраям використовувати дані карток для крадіжки коштів" , - додала вона.

У прес-службі запевнили, що служба безпеки ПриватБанку вживає необхідних заходів для блокування шахрайських ресурсів, рахунків і карт шахраїв.

"Якщо ви по необачності стали жертвою шахрайства, зв'яжіться з банком будь-яким зручним способом для здійснення необхідних кроків з безпеки карток, дані яких виявилися в руках шахраїв", - додала Музичук.

Як повідомляв "Апостроф, раніше стало відомо, що кримчанин відсудив у ПриватБанку величезну суму.