RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У ЗМІ розповіли про кешбеки українських банків в період карантину: у кого рекордний

Українські банки вводять додаткові кешбеки при онлайн-торгівлі або оплаті невідкладних витрат на період карантину, зокрема, "Альфа-Банк" встановив рекорд - з 20 березня по 3 квітня налічує всім клієнтам 10% кешбека при оплаті картами банку за найнеобхідніші товари і послуги.

Про це повідомляється в матеріалі Finclub.

Так, пропозиція "Альфа-Банку" включає в себе кешбекі при закупівлі продуктів харчування в ряді супермаркетів, послуги доставки їжі через найпопулярніші сервіси, оплату таксі, онлайн і ігрових сервісів.

Пропозиція "Альфа-банку" - рекордна серед українських фінустанов. 10% - це максимальний кешбек на продукти, який банки відкривали для українців. Зазвичай кешбек на покупки в супермаркеті не перевищує 2-3% від суми оплати. Крім того, банк встановив високий рівень суми, яку клієнт може отримати - 2000 грн (по 1000 за категоріями продукти / доставка і таксі / онлайн-сервіси).

У той же час монобанк активував кешбек "Карантин" до кінця березня - до 20% на окремі онлайн сервіси. При цьому в банку встановлено ліміт на послугу на 500 грн.

У Мегабанку вирішили повертати клієнтам з Києва і Харкова 1% з оплати комунальних послуг з їх сервісу.

У виданні уточнюють, що інші банки поки не пропонували додаткових кешбеків на період карантину.

У виданні уточнюють, що таким чином банківські установи намагаються активізувати споживчі витрати українців в умовах карантину.