RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Альфа-Банк Україна визнали найкращим в дистанційному обслуговуванні клієнтів на FinAwards 2021

Фінансові портали "Мінфін" і Finance.ua оголосили переможців щорічної премії FinAwards 2021.

Альфа-Банк Україна завоював відразу п'ять нагород.

Найкраще дистанційне обслуговування, 1 місце. Перемогу команді Альфа-Банку Україна забезпечив запуск проєктів, спрямованих на обслуговування без візиту до відділення. Ключовим став новий цифровий банк Sense SuperApp, у якому вперше в Україні з'явилася можливість відкрити рахунок через відеочат, відразу активувати і користуватися платіжною карткою. Серед інших проєктів:єдина платформа чат-підтримки клієнтів без скриптів у всіх цифрових каналах;база знань, внутрішня "Вікіпедія" Альфи з інформацією про продукти та послуги банку;бот Алла, що допомагає обробляти вхідні дзвінки в контакт-центр і "закриває" 50% звернень клієнтів.

Передові технології та інновації (банки), 3 місце. Журі та читачі "Мінфіну" і Finance.ua відзначили Альфа-Банк Україна за унікальний проєкт запуску відеоідентифікації в цифровому банку Sense SuperApp.

Краща програма лояльності, 2 місце. Учасник Cash'U CLUB отримує кешбек в окремих категоріях, які оновлюються щомісяця, а також гарантовані 0,5% на покупки при оплаті ґаджетом. Повернути на картку можна до 5 000 грн на місяць. Подібний набір вигод для клієнта доступний лише власникам карток Альфа-Банку Україна.

Кращий керівник роздрібного бізнесу, 3 місце. Експерти відзначили Світлану Черкай, члена правління Альфа-Банку Україна, і її команду за утримання високого рівня довіри клієнтів, зростання частки діджитал-активних клієнтів і лідерство банку в роботі із заможними клієнтами.

Краща інвест-пропозиція, 2 місце. Альфа-Банк Україна одним із перших запропонував клієнтам можливість інвестувати в єврооблігації України. У рамках FinAwards 2021 інструмент був визнаний одним із найпривабливіших завдяки високій прибутковості, як номінальній, так і реальній, що залежить від котирувань паперів і курсу національної валюти.

Вибір кращих здійснювався шляхом голосування журі, експертної групи редакції сайтів "Мінфін", Finance.ua і відкритого голосування читачів сайту.

Альфа-Банк Україна – великий український банк з міжнародним капіталом, входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. з головним офісом у Люксембурзі. Відповідно до класифікації Національного банку, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і знаходиться в десятці фінустанов країни за обсягом активів. Станом на 1 січня 2021 роздрібна мережа банку включає 210 відділень та 706 банкоматів. Банк обслуговує 1,5 мільйона фізичних та юросіб та має штат понад 6,5 тисячі співробітників.