RU  UA

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

У Приватбанку - серйозний збій: гроші клієнтів списують двічі

У суботу, 26 червня, через масштабний збій у Приватбанку з рахунків українців повторно списалися гроші по операціях за 24 червня.

Цю інформацію підтвердила прес-служба Приватбанку.

Фінансова установа обіцяє до кінця дня 26 червня повернути кошти клієнтам, які були некоректно списані з карток через технічний збій.

"26 червня через технічний збій деякі клієнти стикнулися з повторним списанням коштів за платежі за картками за 24 червня та некоректним відображенням та використанням доступного залишку за карткою. За даними прес служби, фахівці працюють над вирішенням проблеми, некоректно списані суми будуть повернені протягом доби. ПриватБанк просить вибачення у клієнтів за надані незручності", - йдеться у повідомленні.

Прессекретар Приватбанку Олег Серга у коментарі УНН підтвердив інформацію, що українцям до 26 червня повернуть усі помилково списані кошти. За його словами, через технічний збій кошти списувалися лише з деяких видів карток і невеликими транзакціями.

"Не дуже багато (клієнтів постраждало - ред.), проблема була лише за деякими видами карток, але ми робимо все щоб якнайшвидше вирішити проблему, яка виникла через технологічний збій. Всі кошти повернуть до вечора", - підкреслив прес-секретар ПриватБанку.

Раніше ми розповідали, чому ПриватБанк блокує гроші на картках.