RU  UA

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Ощадбанк заробляє на безкоштовних "Картах киянина": що відбувається

Співробітники "Ощадбанку" обманом взяли в інваліда гроші за видачу Картки киянина, яка є безкоштовною. Банк пообіцяв розібратися у ситуації та повернути гроші.

Про це повідомила клієнтка банку на сайті "Мінфін".

Представники "Ощадбанку" у відділенні взяли з клієнта гроші за Картку киянина, хоча мусили видати її безкоштовно. За словами киянки під ніком elenabereziuk, 21 жовтня вона оформляла карту для чоловіка, інваліда 2 групи, у відділенні на Повітрофлотському проспекті. Співробітники сказали, що їй карту безкоштовно ніхто не зробить. Жінка заплатила у касі 70 гривень.

"Зараз тільки дізналася, що вона безкоштовно видається, як так? А ці гроші перераховуються на якусь страхову компанію… чому співробітники Ощадбанку обманюють? Я хочу повернути гроші!" – пише клієнтка.

Через 20 хвилин після публікації скарги у банку відповіли:

"Вибачаємося за цю ситуацію і зробимо все необхідне, щоб повернути вам кошти і не допустити повторення подібних випадків. Дуже вдячні вам за повідомлення".

Також вони попросили вказати ПІБ та номер телефону клієнтки у особисті повідомлення. Мабуть, жінка отримала назад гроші, бо інших відгуків вона не публікувала.

В Ощадбанку зажадали гроші за картку киянина Фото: Скрін із сайту Miнфін

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Оболонському районі Києва чоловік ошукав пенсіонера, обмінявши іноземну валюту.