RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

"ПриватБанк" закриває програму Бонус+: що можна зробити з накопиченими грошима

ПриватБанк, який раніше збільшив кількість доступних способів відправлення грошових переказів з України за кордон, з 1 травня припиняє роботу програми Бонус+.

Про це повідомляє Prostobank.

Бонус + - це клієнтська програма лояльності для клієнтів ПриватБанку, що допомагала економити на покупках та накопичувати додаткові кошти на окремий рахунок.

Під час розрахунку карткою в магазинах-партнерах на окремий рахунок Бонус+ надходив невеликий відсоток від витраченої суми. Ці кошти можна було витратити при покупках у таких магазинах-партнерах.

В Україні налічується понад 40 тисяч торгових точок, що є партнерами ПриватБанку. Це супермаркети, магазини побутової техніки, одягу, АЗС, медичні клініки, кафе, ресторани та готелі. Також серед партнерів є інтернет-магазини.

Повний список таких магазинів можна переглянути за посиланням.

Є два варіанти витратити накопичені кошти:

  • зробити розрахунок у магазині-учаснику бонусної програми
  • придбати купон на знижку через сайт ПриватБанку

Купити купон на знижку можна через сайт ПриватБанку. Купон від партнерів програми дає змогу значно економити на товарах та послугах.

Для того щоб купити купон необхідно:

  • перейти до відповідного розділу сайту. Є можливість зробити сортування пропозицій містами;
  • ознайомитися з умовами конкретної пропозиції (найчастіше, одним купоном може скористатися 1-2 особи);
  • натиснути кнопку "Купити", після чого ввести ПІБ, телефон, e-mail. Після завершення процедури оплати вибраний купон прийде як SMS-повідомлення або листом на e-mail. Важливо не забути, що для отримання знижки купона його потрібно буде пред'явити в електронному вигляді або роздрукувати на папері.

Як повідомляв "Апостроф", для підтримки своїх клієнтів під час війни, ПриватБанк з 1 березня по 1 червня 2022 року ввів кредитні канікули фізичних осіб за всіма кредитними картками.