RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Фiнанси

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Грошей у них побільшає: у вересні на чотири знака Зодіаку очікує успіх у фінансах

Астрологи, які раніше назвали найжадібніший знак Зодіаку, розповіли, до кого з представників гороскопу в вересні гроші самі йтимуть в руки.

Про це пише "Слова і фрази".

Близнюки

Гроші, як ніби магнітом, будуть притягатися до представників знака, однак у цього є і інша сторона - вони стануть об'єктом уваги різного роду шахраїв і брехунів. Щоб успіх не перетворився на поразку, Близнюкам варто бути максимально уважними.

Лев

Левам, щоб привернути до себе фінансовий успіх, необхідно подолати всі свої сумніви і впевнено йти до своєї мети. Тих, хто недооцінює себе і не використовує свій потенціал, можуть переслідувати невдачі.

Скорпіон

Доходи будуть залежати від вкладених зусиль. Скорпіонам необхідно максимально підвищити свою продуктивність і тоді прибутки будуть вражаючими. Астрологи наполягають, що зараз не час відпочивати, адже можливості заробити йтимуть одна за одною.

Водолій

Фінансовий успіх Водолію принесе реалізація власних креативних проектів. При чому, можуть "вистрілити" навіть ті ідеї, які раніше не мали успіху. Хороший період для монетизації власних задумів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, які у вересні можуть зіткнутися з фінансовими труднощами.