RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Фiнанси

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Забудьте про криптовалюту: провідна світова криптобіржа приготувала "сюрприз" для Росії

Світова криптовалютна біржа Binance запроваджує для росіян та юросіб, зареєстрованих у РФ, обмеження в надані послуг, зокрема, ті, чий баланс перевищує 10 000 євро, не зможуть більше проводити будь-які операції з криптовалютою.

Про це повідомили в пресслужбі Binance.

Криптобіржа вимагає, щоб усі росіяни завершили перевірку підтвердження адреси. Після чого акаунти, які потрапляють під обмеження буде доступна лише функція виведення коштів.

"На цих облікових записах будуть обмежені можливості введення коштів та торгівлі. Ліміт також поширюється на всі спотові, ф'ючерсні та депозитні гаманці, а також активи у продуктах Binance Staking та Binance Earn. Крім того, будуть обмежені всі введення на рахунки громадян Росії або фізичних осіб, які проживають у Росії, або юридичних осіб, зареєстрованих у Росії, на суму понад 10 000 євро", - пояснюють у пресслужбі.

Акаунти росіян, осіб, які проживають у РФ, або юридичних осіб та організацій, з відкритими позиціями щодо ф'ючерсів/деривативів, чий баланс у криптовалюті перевищує 10 000 євро, повинні закрити будь-які контракти протягом 90 днів, починаючи із 21 квітня. Водночас відкриття нових позицій - заборонено.

"Binance займає провідну роль у реалізації всіх санкцій. Ми вважаємо, що й інші великі криптовалютні біржі підуть цим правилам", - резюмували в криптобіржі.

Раніше риптовалютна біржа Binance припинила підтримку трансакцій з картками Visa і Mastercard, які були випущені на території країни-терориста Росії.